DOKLE OVO IDE, DODALI DECU UZ POMOĆ VEŠTAČKE INTELIGENCIJE? Jesu li princ Hari i Megan Markl lažirali porodično slavlje? 19:11
MEGAN I HARI PROSLAVILI ĆERKIN ROĐENDAN Mala Lilibet je napunila 4 godine, evo kako je slavlje izgledalo 16:39
NEPRISTOJNI SNIMAK MEGAN MARKL UGLEDAO SVETLOST DANA Nije baš tako fina kao što se predstavlja... 15:49
"ODUVEK SAM HTELA DA IMAM DECU, ALI..." Megan Markl otkrila šta se dešavalo kada bi ostala sama u svoja 4 zida 21:41
SRPKINJE SE OTIMAJU O TEKSAS HALJINE Modela ima ,,mali milion", svaka žena će naći idealan kroj, ovo je trend koji se ne propušta 15:06
MEGAN MARKL PODELILA NEŽAN PORODIČNI TRENUTAK Prvi put pokazala decu, Arčija i Lilibet, ovako oni danas izgledaju 17:06
ČESTITALA SINU ROĐENDAN, ALI OVO JE ,,ZABORAVILA" Megan Markl iznenadila ceo svet potezom, evo šta izbrisala iz poruke 21:35
MEGAN MARKL FOTOGRAFIJOM OBJAVILA SREĆNU VEST Čestitke stižu sa svih strana, a sama slika govori više od 1000 reči 21:20
OPA, AL' SE ZAKUVALO POSLE HARIJEVIH OPTUŽBI U sve se umešala i Megan Markl, Britanci pobesneli, evo kakvu kaznu traže za njih 20:01
OPET SE KITI TUĐIM PERJEM Megan Markl pobegla od kraljevske porodice ali i dalje koristi ovu stvar, poruka je otkrila sve 20:00
SKINULA BAŠ SVE Megan Markl izgleda kao totalno druga osoba, u javnosti je niko nije video u ovom izdanju 11:11
MARTA STJUART PREKINULA TIŠINU Slavna kuvarica konačno progovorila o emisiji Megan Markl, bukvalno svi je mrze, a evo šta ona kaže 18:30
OVAJ MODEL PANTALONA SE RAZGRABI U REKORDNOM ROKU Ležeran, elegantan, sa dozom kul stila, trendu nije odolela ni Megan Markl 20:29
VREME JE ZA HALJINE Ovaj model je idealan za tople dane, pruža lepršav i elegantan osećaj, pristaje apsolutno svima 21:03
NIJE JEDINA OMRAŽENA U VELIKOJ BRITANIJI Pre Megan Markl na kraljevskom dvoru su mrzeli ovu ženu, evo zbog čega su morali da je trpe 21:28
PRVO POBEGLI U AMERIKU, A SADA OVAMO Princ Hari i Megan Markl otkrili novi plan, pa raznežili ceo svet ovim rečima 18:02
CELA SRBIJA ZNA NJENO IME Počela je da se bavi preduzetništvom od ,,malih nogu", da bi danas stvorila imperiju 17:02
SRPKINJE NE MOGU DA ODOLE OVOM KOMPLETU Zahvalna boja ga čini lakim za kombinovanje, a materijal osvaja na prvi dodir 14:09
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
KONAČNO I NJIMA DA KRENE Ova 3 znaka će u četvrtak, 19. juna dobiti poklone koje zaslužuju, sreća ih neće zaobići 22:04