NEPREPOZNATLJIVA Evo kako je Đina Džinović izgledala pre estetskih korekcija (FOTO)
Printscreen

Naslednica Harisa i Meline Džinović veoma je popularna na društvenim mrežama gde je uzor mnogim mladim devojčicama. Međutim, da nije oduvek izgledala zanosno kao sada, influenserka je i sama potvrdila.

- Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofične probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je, dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar -rekla je Đina tokom gostovanja u jednoj emisiji.

NEPREPOZNATLJIVA Evo kako je Đina Džinović izgledala pre estetskih korekcija (FOTO)

Printscreen

 

Na osnovu snimka starog godinu dana moglo se zaključiti da je ćerka pevača i modne dizajnerke u znatnoj meri i estetskim zahvatima korigovala svoj izgled, priše Story.

Prvu stvar koji su mnogi primetili i komentarisali je da su joj usne tada bile dosta tanje, što govori u prilog tome da ih je popunjavala, ista stvar je i sa grudima.

PREBOLELA Kaja nakon raskida sa fudbalerom uživa na jahti, a evo ko joj pravi društvo (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading