FOTOGRAFIJE ĐINE DŽINOVIĆ PRE OPERACIJA Danas se o njoj svakodnevno piše, postala je prava lepotica (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Otkako je odlučila da izađe iz anonimnosti i počne da se bavi influenserskim radom izgled Đine Džinović ne prestaje da se komentariše. Ćerka Harisa i Meline Džinović najaktivnija je na Tik-toku a kako je svojevremeno istakla tu sa pratiocima deli detalje svoje privatnosti, najčešče one koje se tiču njene fizičke transformacije.

Izgled Đine Džinović, po rečima influenserke, do pre dve godine bio je potpuno drugačiji. Naime, naslednica pevača narodne muzike imala je problema sa kilažom, a navodno i rošavim licem zbog bubuljica koje su je mučile tokom tinejdžerskih dana.

- Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofične probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je, dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar - kazala je Đina tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Na osnovu snimka starog godinu dana moglo se zaključiti da je ćerka pevača i modne dizajnerke u znatnoj meri i estetskim zahvatima korigovala svoj izgled. Prvu stvar koji su mnogi primetili i komentarisali je da su joj usne tada bile dosta tanje, što govori u prilog tome da ih je popunjavala, ista stvar je i sa grudima.

GLUMAC SVE ŠOKIRAO IZGLEDOM Miloš Timotijević nabacio 14 kilograma za kratko vreme, pa presekao

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading