NAPUŠTA VEČERU ZBOG SELFIJA Lenu Kovačević uhvatio je paparaco Alo! sa porodicom u jednom restoranu
Foto: Alo!

Jedna od najstilizovanijih pevačica domaće muzičke scene Lena Kovačević izuzetno vodi računa o imidžu koji će plasirati u medijima. Vlasnicu hita „Kafe“ nikada nismo videli u kompromitujućoj pozi, niti smo je čuli kako daje neprikladne izjave o kolegama i koleginicama.

Foto: Alo!

 

Ipak, paparaco Alo! ovaj put je zgodnu i negovanu plavušu uhvatio kako s porodicom i prijateljima večera u jednom prestoničkom restoranu kada je zabeležio i jednu njenu naviku koja nas je pomalo iznenadila.

Foto: Alo!

 

Decentna i elegantna pevačica se trudila da bude neprimetna, ali mi smo je prepoznali. Nije se bahatila prema osoblju, ali je nekoliko puta ustajala od stola za kojim je obedovala. Pošto je ovo bilo porodično druženje, Lena je izlazila u baštu restorana da bi proverila da li su deca na broju i kako se zabavljaju. U jednom trenutku šetajući dvorištem Kovačevićeva je počela da pozira ne bi li snimila popularni selfi koji je potom i objavila na svom Instagramu. Prvo je tražila adekvatnu scenografiju, a samo poziranje je trajalo nekoliko minuta. Kada je završila kreiranje sadržaja za Instagram, vratila se prijateljima i porodici i nastavila da se zabavlja. Interesantno je da je Lena tokom večere fotografisala samo sebe samu. Prijatelji i porodica ovaj put nisu bili planirani za kadar.

Foto: Alo!

 

ANA BEKUTA NE ZABORALJA MRKIN SAVET Ostavio joj jednu stvar, a pevačica hoće da se iskupi

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading