ANA BEKUTA NE ZABORALJA MRKIN SAVET Ostavio joj jednu stvar, a pevačica hoće da se iskupi
Printscreen

Ana Bekuta svu svoju pažnju i vreme posle smrti Milutina Mrkonjića posvećuje unucima Sonji i Branku koji su jako vezani za nju.

- Ana je oduvek jako vodila računa o njima i snaji, naravno i o sinu Igoru. Pružila im je svu udobnost i obezbedila dom, čak je u jednom kratkom periodu, kada je Igorov brak dospeo u krizu i supružnici odlučili da se raziđu, Ana svoju kuću dala snaji i unucima, a ne sinu. Naravno, ne bi ona svom detetu okrenula leđa, samo je znala da je to prolazna faza i da će se brzo pomiriti što se i desilo. I sada brine o svojim unucima, Branko je prati na nastupe i vozi, a Sonja koja je izrasla u pravu lepoticu, bila je deo Aninog tima za pripremu kandidata u Zvezdama Granda. Ana je polako uvodi u posao i za nju ima velike planove. Zajedno su bile i na finalu i proglašenju pobednika - rekao je izvor.

Printscreen

 

Podsetimo, kako su pisali mediji, Mrka je, budući da nije imao svoju decu, Aninog sina Igora doživljavao kao svog, a pevačicine unuke je takođe gledao kao svoje. Unuka Sonja i unuk Branko bili su i njegovi unuci, a u Branku video je svog naslednika. Na Mrkin predlog, Branko je upisao Fakultet za informacione tehnologije jer mu je deda, kako su ga zvali Anini unuci, objasnio da je u IT-ju budućnost .

- Mene mora neko da nasledi, a to ćeš biti ti - često je govorio Branku Mrka, a ovaj mu je odgovarao da će to biti teško jer njega niko nikada neće moći da nasledi. Milutin Mrkonjić skoro pred smrt unucima je kupio automobile da bi mogli da voze babu na nastupe i brinu se o njoj kada njega više ne bude.

Printscreen

 

MARKO BULAT SE NE ODVAJA OD SUPRUGE Nastavlja se borba s teškom bolešću, doživotno prima terapiju: Moram da se borim

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mir

03.07.2022 17:32

Lepo, brzo oporavila nastavila dalje, obezbedjeni svi. E Mrko