ESTRADA NA LUKSUZNIM ODMORIMA! Evo koliko su poznati iskeširali i za koje destinacije!
Alo.rs/Nenad Vujanović

Mnoge javne ličnosti tokom zimskog perioda iskoriste priliku da otputju na luksuzna putovanja.

Oni tokom cele godine nastupaju, ali ipak nađu vremena da obiđu neka od najpopularnijih turstičkih odmarališta na svetu. Društvene mreže preplavljene su fotografijama i snimcima iz toplijih krajeva.

Dara Bubamara neretko odlazi na razna putovanja. Ona u toku godine obiđe po nekoliko destinacija, te ne štedi kada su putovanja u pitanju. Od Zanzibara, preko Dubaia, pa do Maldiva, a na odmore troši po nekoliko desetina hiljada evra. Pevačica se sada uputila do Istanbula, odakle se oglasila na svom Instagramu.

ESTRADA NA LUKSUZNIM ODMORIMA! Evo koliko su poznati iskeširali i za koje destinacije!

Foto: Printscreen/instagram

 

Svetlana Ceca Ražnatović baškari se ni manje, ni više nego na Maldivima. Pevačica je ovog puta otputovala sa prijateljima, a svoje pratioce na Instagramu počastila je vrelih fotografijama u kupaćem kostimu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Ceca nije štedela na izbor rizorta u kom se odmara, te je za ovo putovanje izdvojila čak 7.000 evra po osobi.

Cecina ćerka, Anastasija Ražnatović takođe je iskoristila slobodno vreme kako bi napunila baterije. Naime, pevačica je otišla u Dubaji gde se provodi u noćnim izlascima, ali i sunča na prelepim plažama.

 

Pevačica Aleksandra Prijović tokom novogodišnjih praznika vredno je radila, a sada je odlučila da da sebi oduška i otputuje i poseti toplije krajeve.Naime, Aleksandra je otputovala u Majami.

ESTRADA NA LUKSUZNIM ODMORIMA! Evo koliko su poznati iskeširali i za koje destinacije!

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica Lepa Brena tokom zimsih dana svake godine sa porodicom ode na neku egzotičnu destinaciju. Živojinovići su do sada posetili Francusku, Italiju, Hrvatsku, a tradicionalno odlaze na Tajland svake godine.

POKUŠALA JE DA SAKRIJE OD JAVNOSTI! Otkriven pol bebe i termin porođaja Maše Terzić, a evo kako je Zvezdan prihvatio zeta

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading