KRISTALNI LUSTERI I KRALJEVSKI NAMEŠTAJ! Zavirite u luskuzni penthaus Dare Bubamare, pevačica nije štedela, a detalji oduzimaju dah! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Dara Bubamara jedna je od onih koja voli novac dobro da investira, a ona bira da to budu nekretnine. Nije nepoznato da je Dara pre više od dve godine pazarila penthaus u svom rodnom gradu od čak 170 kvadrata. 

Naime, ona je kupila stan u elitnom naselju Novog Sada, te je to nova oaza mira u kojoj živi sa naslednikom. Prema ranijem pisanju medija, ona je za ovu nekretninu iskeširala 200.000 evra, a sve odiše komforom i luksuzom.

Životni prostor je opremila komadima nameštaja modernog dizajna, a pojedine kadrove ovog luks stana imamo priliku da vidimo i dok se pevačica snima pratiocima tip-top sređena. 

U ogromnoj dnevnoj sobi nalazi se sto za ručavanje, kristalni lusteri, ogroman televizor i garnitura za sedenje.

Sve je u beloj boji, urađeno stilski i sa ukusom, a kako bi sve izgledalo još luksuznije pojedini detalji i ukrasi su čak i pozlaćeni.

Iz dnevne sobe vrata vode na prostranu terasu sa koje se pruža nestvarni pogled, a Dara se potrudila da i ovaj kutak gde ispija prvu jutarnju kafu opremi ljuljaškama koje joj omogućavaju pravi užitak.

CECA SE VOZI U FIĆI! Ražnatovićeva uhvaćena u nesvakidašnjoj situaciji, prolaznici zabezeknuti, a evo i gde je fotografisana! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading