POKUŠALA JE DA SAKRIJE OD JAVNOSTI! Otkriven pol bebe i termin porođaja Maše Terzić, a evo kako je Zvezdan prihvatio zeta!
Prinstcreen/Instagram

Ćerka Zvezdana TerzićaMaša Terzić uskoro će postati majka. Ona je u četvrtom mesecu trudnoće, a lepe vesti je podelila sa svojim najbližima i otkrila im pol bebe.

Naime, krajem juna je termin za porođaj, kada će Maša na svet doneti dečaka.

- Maša je jako uzbuđena zbog nove životne uloge. Ona i njen partner su se verili pre dva meseca kada joj je poklonio čak dva prstena, a svadbu ne planiraju dok na svet ne dođe beba. Njen dečko ne živi u Beogradu, bavi se ozbiljnim poslom zbog čega ne želi da se eksponira. Venčanje će upriličiti u inostranstvu, na leto, kada stigne sin - kaže izvor blizak porodici Terzić i otkriva detalje veze ovog para:

POKUŠALA JE DA SAKRIJE OD JAVNOSTI! Otkriven pol bebe i termin porođaja Maše Terzić, a evo kako je Zvezdan prihvatio zeta!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Zajedno su godinu dana i Maša ga je sve vreme veze pratila u stopu, budući da zbog prirode posla često putuje. Oni se super slažu i svi njeni prijatelji govore da nikada nije bila srećnija u životu. Zajedno su doneli odluku da se Maša porodi u inostranstvu - završava priču izvor.

Kako se dalje saznaje, Zvezdan je oduševljen novim zetom kao i njegova supruga Svetlana koja se raduje još jednom unučetu.

Podsetimo, kako je Alo! prvi preneo, Maša svog verenika, biznismena iz Beograda, krije od javnosti jer on ne želi da se eksponira.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Otkriveno ko je imućni dečko ćerke Zvezdana Terzića koga krije kao zmija noge, a evo i koju lokaciju je izabrala za porođaj!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Andrija

28.01.2022 16:21

tko je to i zašto je ona bitna,ima toliko mladih žena koje su trudne a nisu bitne izgleda