OVO SU HITOVI PO KOJIMA ĆEMO GA PAMTITI Aki Rahimovski otpevao je vanvremenske hitove, a njegovu muziku slušali su i stari i mladi!
ATA Images

U Parnom Valjku bio je od 1975. godine, a nakon pauze na scenu su se vratili 2005. godine na 30. godišnjicu osnivanja benda

Pevač i frontmen grupe "Parni valjak", Aki Rahimovski, preminuo je danas, 22. janura, u 67. godini, objavljeno je na zvaničnim stranicama benda.

ATA Images

 

Od zabavnih pa do ljubavnih pesama, sve su to hitovi uz koje su nastajale mnoge ljubavne priče, a njegovu muziku slušali su i slušaju i mladi i stari.

Rahimovski je stvorio mnoge hitove u svojoj karijeri, a njegova muzika bila je veliki deo naših života. U Parnom Valjku bio je od 1975. godine, a nakon pauze na scenu su se vratili 2005. godine na 30. godišnjicu osnivanja benda.

ATA Images

 

Aki je iza sebe ostavio brojne vanvremenske hitove poput "Prokleta nedelja", "Sve još miriše na nju", "Moja je pjesma lagana", "Jesan u meni", "Anđeli se dosađuju", "Dođi", "Zastave", "Ljubavna", kao mnogi drugih.

Aki Rahimovski s grupom Parni valjak osvojio je brojne nagrade, uključujući i 6 Porina za album "Buđenje" koji je objavljen 1993. godine. Ova je grupa 2015. godine primila "Nagradu Grada Zagreba" za zasluge u promovisanju društvenog života u gradu. Aki je i sam priznao da mu je ta nagrada uz Porin najdraža.

LEGENDA UZ KOJU SU ODRASTALE GENERACIJE NA BALKANU Evo ko je bio Aki Rahimovski, pevač čiji će glas ostati večno upamćen

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading