MISICA HITNO SMEŠTENA U BOLNICU Valentini koja je napravila skandal sa dvoglavim orlom pozlilo čim se vratila u Srbiju!
Foto: Youtube/Printscreen

Misica Valentina Petrović smeštena je u bolnicu nakon što joj je sinoć iznenada pozlilo. Ona se poslednjih nedelja, našla u centru pažnje zbog istupa na Izboru za mis interkontinental u Egiptu gde je zajedno sa predstavnicama Albanije i lažne države Kosovo pokazala dvoglavog orla koji simboliše takozvanu veliku Albaniju.

Njena koleginica Nađa Kljajić, nekadašnja mis turizma, otkrila je da se Valentina juče vratila u Srbiju i da je nedugo posle toga završila čak i na infuziji.

MISICA HITNO SMEŠTENA U BOLNICU Valentini koja je napravila skandal sa dvoglavim orlom pozlilo čim se vratila u Srbiju!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- U redovnom sam kontaktu sa menadžerom i direktorkom Mis Ju kompanije koje su me obavestile da se Valentini slošilo. To razumem i prihvatljivo je da se to desilo. Iza nje je strašan stres, očekuje je veliki pritisak, zadržali su je i duže na carini prilikom povratka u Srbiju - obelodanila je Nađa u jutarnjem programu.

Valentina se inače nakon skandala javno izvinila, više puta je ponovila da se iskreno kaje, a Vesna da Vinča, vlasnica zvanične agencije koja šalje srpske misice na svetska takmičenja, rekla je da je misica preživela medijskog "toplog zeca".

ŽENI SE DARKO LAZIĆ?! Barbara otkrila i spisak gostiju, evo da li će pozvati Anu Sević i Marinu Gagić!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zoka

04.11.2021 10:48

E bas joj pozlilo...glumi..hoce sažaljenje zbog njenog bezobrazluka...Svasta bi ona uradila za trunku njene slave...zar je smela stati na ovu zemlju...sramoto.....

Pibe

04.11.2021 16:02

Pa ova iz Vinče je prva bila u špaliru koji je pustio toplog zeca.

DRAGAN

04.11.2021 19:11

Bas cudno dok se tamo kreveljila nije joj pozlilo..... vec kad je dosla u Srbiju