ŽENI SE DARKO LAZIĆ?! Barbara otkrila i spisak gostiju, evo da li će pozvati Anu Sević i Marinu Gagić!
Printscreeen/Kurir TV

Devojka Darka Lazića, pevačica Barbara Bobak,  već neko vreme je u vezi sa pevačem, sa kojim je nedavno otpočela i zajednički život. Par tvrdi da im je u vezi prelepo, pa je logičan sled događaja - venčanje.

Pevačica priča da je posle pet meseci veze sigurna da je Lazić čovek njenog života.

- Darko i ja mislimo da je super ideja da se venčamo! Trenutno s Marinom nismo baš dobri, ali s Anom jesmo. Ako budemo pravili svadbu, pozvaćemo obe! Što nas je više, to bolje - bila je iskrena.

Foto: Ataimages

 

Barbara i Darko s Anom Sević nemaju nikakve probleme.

- Ana je ostvarena i ne pravi dramu ni oko čega. Upoznale smo se u tržnom centru, divna je i kao osoba i kao majka. Ani kapa dole kako je vaspitala ćerku, koja je jedno predivno, inteligentno dete. Volela bih da imam takvu ćerku! - priča pevačica i dodaje da ona i folker rade na bebi:

- Darko i ja često pričamo o deci, sigurna sam da ćemo imati bebu!

Žive u iznajmljenom stanu u Novom Sadu Barbara i Darko već tri meseca žive zajedno u iznajmljenom stanu u Novom Sadu.

Foto: Ataimages

 

- To se desilo spontano. Darko je često dolazio iz sela u Novi Sad, a i ja sam išla kod njega, ali problem je što on ne vozi, pa je morao stalno nekog da cima da dolazi po njega i da ga vraća. Tada mi je rekao da će iznajmiti stan u Novom Sadu, gde ćemo se viđati. Tako je bilo na početku, tu smo provodili dva dana, pa bi svako otišao svojoj kući. Međutim, nama se osladilo, pa smo sve stvari preneli i počeli zajedno da živimo. Otad se ne razdvajamo!

OVAKVU JE NISTE VIĐALI Helena Topalović bez trunke šminke i u širokoj garderobi, a komplimenti samo pljušte!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading