JA SAM BILA KOLATERALNA ŠTETA! Ana Bekuta nikad otvorenije o svojoj vezi sa Mrkom, pevačica prvi put progovorila o ovome!
Alo.rs

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić uživaju u ljubavi, skladnoj vezi, koju danas niko i ništa ne može da poljulja. Međutim, prema rečima pevačice tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda – Specijal”, nije bilo baš tako.

Naime, pojedini tadašnji navodi teško su im padali i pravili su im probleme.

- Ja sam očekivala mir, koji sam kasnije od njega dobila, jedno samopouzdanje, oslonac, ali je bilo toliko nemira oko nas zbog naslova i novinara. To sam najbolje tih godina osetila na svojoj koži, nekako su ostavili gorak ukus u mojim ustima, svi ti natpisi. Tek su zaćutali kada je Milutin dao ostavku na mestu ministra saobraćaja, što očito govori o tome da je to bio cilj, da sam ja bila kolateralna šteta, da je cilj bio on, da ode sa tog mesta. On je izračunao i proračuo da je najbolje to da uradi za nas da bismo dobili taj mir - ispričala je pevačica, pa dodala da danas savršeno funkcionišu.

JA SAM BILA KOLATERALNA ŠTETA! Ana Bekuta nikad otvorenije o svojoj vezi sa Mrkom, pevačica prvi put progovorila o ovome!

Printscreen

 

Ana ističe da veruje u Mrkin sud, jer je mnogo šta u životu prošao i ima iskustva.

- On se više prilagodio meni, nego što sam ja njemu. On je čovek koji je prošao mnogo toga u životu, uvek nepogrešivo proceni situaciju, a ja sam od njega učila. On je prilagodljiv, kad voli, voli i tu smo se našli - ispričala je.

ZNAM JA ŠTA ONA RADI U DUBAIJU! Starleta žestoko urnisala Ivu Grgurić, Anđela otkrila sve tajne o njoj i preskupim poklonima koje dobija!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zreo Cika

22.09.2021 20:07

Nigde ne pominjes svoju predhodnu vezu sa dosta mladjim "gradjevincem". Verujem da se on lepo ovajdio kada te "ustupijo" Mrkonji.