ZNAM JA ŠTA ONA RADI U DUBAIJU! Starleta žestoko urnisala Ivu Grgurić, Anđela otkrila sve tajne o njoj i preskupim poklonima koje dobija!
E Stock/Printscreen

Nakon što je Iva Grgurić za medije prokomentarisala devojke koje zarađuju od prodaje intimnih snimaka na platformi ''Only fans'', nazivajući to virtuelnom prostitucijom, reagovala je Anđela Veštica, koja je prva naša javna ličnost koja je na ovaj način počela da zarađuje.

Anđela je sada otkrila da poseduje čvrste dokaze o tome šta pojedine poznate dame rade u Dubaiju, te da nisu kompetentne da komentarišu ovu temu, a jasno je razgraničila i posao kojim se veoma uspešno bavi od prostitucije.

- Pun mi je kofer više elitnih prostituki koje se vuku po Dubaiju svakih 15, 20 dana, menjaju automobile kao čarape i dobijaju preko noći poklone u izuzetno velikim vrednostima, Dubai prostituke koje ne rade nikakav posao, a žive život na "visokoj" nozi. Neke same sebi uskaču u usta svaki put kada spomenu ''Only fans'' i virtuelnu prostituciju, jer su devojke toliko glupe da ne mogu prvo da naprave razliku između pornografije i zapravo prave prostitucije o kojoj se ćuti i uvija u foliju, a one se istom bave. Kao momak kupio ovo, momak vodio ovde momak, ima 30 automobila, ja se ne bih složila baš sa time - rekla je Anđela i dodala:

Foto: Printscreen/instagram

 

- A drugo ne razumem potrebu nazovi "ispunjenih" osoba da komentarišu druge javno, ja nemam potrebu da se bavim ''elitinim Dubai'' prostitukama, ali neću ćutati na raznorazne izjave istih, bolje da se slikate, nego da idete sa drugaricama u Dubai i onda da isplivaju dokazi koje posedujem da ta "drugarica" ima pišu od 20cm i bogati je Arapin. Tako da mučite vi svoju Dubai muku, dok se ja slikam i snimam. Da se ne prisećamo zlatnih kaveza i Sukijevih zuba za 12.000 evra - poručila je Anđela Veštica.

JANJUŠ ŠUTNUO MARIJANU! Zadrugar ponizio Zonjićevu pred svima, izgovorio ove brutalne reči i stavio tačku na njihov odnos!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading