SIN SANJE ILIĆA OD KOMŠIJA DOBIO PRIJAVU! Ne mogu da podnesu buku i glasnu muziku iz Andrejevog lokala, muzičar ne pridaje tome veliki značaj
Foto: Printscreen/instagram

Andreja Ilića, sina nedavno preminulog Aleksandra Sanje Ilića, prijavile su komšije sa Dorćola zbog prevelike buke koja dolazi iz njegovog kafića koji je nedavno otovorio, prenosi Kurir. Kako kažu stanovnici ovog dela grada, zbog preglasne muzike i žamora gostiju do kasno u noć, oni ne mogu da spavaju, zbog čega su se okupili i više puta ga prijavljivali.

Obratili su se Sekretarijatu za inspekcijske poslove gde su se žalili na preglasnu muziku koja traje svakodnevno i do kasno u noć. Osim buke, uzurpiran je i ceo trotoar od strane korisnika lokala, a uvid u tu i ostale prijave imala je redakcija Kurira.

Takođe, pomenuti medij navodi da ima i Rešenje Sekretarijata koje je prošle godine naredilo Iliću i njegovom poslovnom partneru da smanje buku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Ilic (@andrejilic__)

- Zabranjuje se privrednom subjektu emitovanje buke u životnoj sredini koja potiče od rada muzičkih uređaja i opreme, sistema za ventilaciju i klimatizaciju i emitovanja muzičkog programa uživo, iznad propisanih graničnih vrednosti - piše u rešenju između ostalog.

Kako Kurir navodi, Andrej se kratko oglasio i rekao šta misli na ovu temu:

- Nemam komentar. Doviđenja - rekao je on.

I pored poslovnih problema, Andrej privatno ima najveći razlog za slavlje, o čemu je reč saznajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading