OD POPOVIĆA ZAVISI DA LI OSTAJEM U ŽIRIJU! Ana Bekuta otkrila svog favorita u "Zvezdama Granda" pred samo finale, iskrenošću iznenadila mnoge
E-stock

Pevačica Ana Bekuta, koju smatraju jednom od najpravičnijih članova žirija u “Zvezdama Granda”, kaže da jedva čeka subotu kada će biti finale.

- Mi sada prepuštamo sve publici i glasovima, mi smo se trudili da odaberemo najbolje po našem mišljenju. Mislim da publika ume da proceni i donese pravi sud - smatra Ana, a na pitanje da li ima favorita, diplomatski odgovara:

- Ne bih to sada komentarisala, ali moja kandidatkinja može da bude favorit. Ivana Bogićević je vrlo neobična, ima neobičan repertoar i prilično je zabavna. Pored toga, ume i dobro da peva.

OD POPOVIĆA ZAVISI DA LI OSTAJEM U ŽIRIJU! Ana Bekuta otkrila svog favorita u

Alo.rs

 

 

Iako sledi letnja pauza, nameće se pitanje da li ćemo Bekutu gledati u žiriju i sledeće sezone.

- Ne znam da li ću biti u sledećoj sezoni, to zavisi od dogovara i Saše Popovića. Svakako mislim da ću biti - iskrena je pevačica, koja je prokomentarisala to što su joj mnogi zamerili jer je takmičarki Zorji rekla da je uobražena.

- Nisam dovršila rečenicu kada sam joj rekla da je uobražena na sceni. To je bio moj drugarski savet da se malo opusti jer je odavala utisak nekog uobraženog, a nije takva. To je bio moj cilj i moja želja i onda sam primetila da se na narednom snimanju smeškala i nije nas gledala sa strahom, što znači da se opustila - ističe Ana koja za buduće pevače ima samo jedan savet:

- Radom se postiže sve, samo rad, red i disciplina.

Ovu sezonu takmičenja obeležili su mnoge diskfalifikacije i sukobi kandidata sa žirijem.

- Kao što znate, mnogo takvih je prošlo kroz takmičenje i ne znamo gde su oni sada. Mislim da ovaj posao traži profesionalce, ljude koji vole da pevaju i koji znaju da se dopadnu publici. To su oni koji imaju taj iks faktor koji publika ume da prepozna - ističe pevačica koja se nada da će publiku na jesen obradovati koncertom.

Milutin me voli u svim izdanjima!

Ana je često sređena, a evo šta njen partner Milutin Mrkonjić kaže na njena takva izdanja.

OD POPOVIĆA ZAVISI DA LI OSTAJEM U ŽIRIJU! Ana Bekuta otkrila svog favorita u

Alo.rs

 

- Milutin me voli u svim izdanjima, nije me video sada kako izgledam jer je na važnom sastanku - kaže Bekuta koja ističe da pevač treba da izgleda lepo, ali da je glas ipak presudan:

- Ovaj glamur ima svoju podlogu, ja sam 35 godina u ovom poslu i kada hoću mogu da budem glamurozna. Znate onu Breninu pesmu: kada hoću, izgledam dobro, kada neću, baš briga me. Mislim da mi publika ne zamera bilo koje izdanje jer im je najbitnija moja pesma.

Od ponedeljka idem na dijetu!

Ana kaže da su slatkiši njen porok, ali da ih sama ne sprema već da naručuje.

- Kao što se vidi, ne vodim računa o kilogramima, ali evo od ponedeljka ću na dijetu kako to mnogi kažu. Više volim kolače od sladoleda, ali pored poslastičarnica dižem ruke od pravljenja. Milutin ne voli slatkiše, tako da i zbog njega ne pravim - priznala je Bekuta.

Popović je Suzani pooklonio za rođendan majmuna koga su držali u kavezu ukući, detalje čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading