ŽIRI SE SLEDIO Takmičarka "Zvezda Granda" na sceni se pojavila sa zmijom oko struka, Ana Bekuta i Viki bile pred slomom živaca (FOTO)
Printscreen Prva TV

U sinoćnoj emisiji muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", takmičarka Marija Gruevska šokirala je sve u studiju kada se pojavila sa zmijom. 

Naime, ona je tokom svog nastupa sve vreme imala zmiju oko struka koja se uvijala oko nje dok je izvodila pesmu Tijane Dapčević "Negativ". Marija je provokativnim stajlinogm privukla veliku pažnju, ali je u fokusu ipak bila životinja. 

Članovi žirija bili su šokirani kada su videli njen performans, dok su se Ana Bekuta i Viki Miljković sve vreme preznojavale zbog zmije. Viki je u jednom trenutku čak krenula da se hladi lepezom, a po njenom izrazu lica videlo se da joj nije ni malo prijatno. 

- Čoveče, treba hrabrosti za ovako nešto - složili su se svi nakon njenog nastupa, koji je i te kako ostavio utisak.

Marija je želela da pokaže koliko je kreativna i koliko "iskače iz šablona", a da li vam se dopada ovakva procenite sami.

Svađu Marije Šerifović i Milija pogledajte OVDE, ovakve reči još uvek niste čuli u "Zvezdama Granda".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ax

30.05.2021 09:45

Verovatno je zmija bila prateći vokal. Pevanje ispod proseka, ali tukamabod žirija pokaže oitona i prođe. I Žika Todorović je pokazao pitona u Sivom kamionu crvene boje i prošao..

nada22

30.05.2021 10:22

Jel OVO takmičenje u pevanju, ili izvođenju koje čega?