MAMINIM STOPAMA Trogodišnja ćerka popularne Slađe Alegro zvezda kratkog filma, pevačica uzbuđena kao nikad do sad (VIDEO)
Foto: Alo.rs

Pevačica Slađana Dragaš, poznatija kao Slađa Alegro, objavila je novi spot za pesmu "Familija", koji podseća na kratkometražni film.

Pored viking ratnika, borbi i specijalnih efekata za potrebe snimanja, najveća zvezda spota je zapravo Slađina trogodišnja ćerka Mila Dragaš, koja ima posebnu ulogu u spotu.

- Ideja da se Mila pojavi u spotu je naravno mog producenta Šarana, „mozga“ čitave operacije. On je od samog početka projekta u spotu video Milu. I mislim da smo zaista napravili pun pogodak što se ona pojavila u spotu, rekla je pevačica.

Slađa, takođe, ističe da je ekranizacija pesme rađena u realizaciji i po ideju njenog producenta Šarana koji se trudi da svaki novi projekat bude drugačiji i sa inovacijama.

- Šaran ima taj osećaj, ne samo za pesmu, nego i za sam projekat. Njegova svaka zamisao mora da se realizuje, i retko kad ono što je zamislio se ne ostvari. Čast je i privilegija raditi sa ljudima koji te razumeju i poznaju. U spotu se pojavljuju i mnogi moji drugi saradnici i prijatelji jer ipak smo mi jedna velika „familija“. Iz naše „Sharan Concept“ kuće u narednom periodu očekujte još mnogo dobrih i zanimljivih projekata, poručila je Slađa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading