ODLUČILI SE IPAK NA CARSKI REZ! Oglasio se Lunin najbolji prijatelj i otkrio sve o komplikacijama prilikom porođaja: Počelo je prirodnim putem, ali...
Alo

Luna Đogani se danas porodila u Narodnom frontu i na svet donela devojčicu. Đoganijeva je sinoć primljena u bolnicu sa porođajnim bolovima.  

Mnoštvo prijatelja i poznanika ceo dan upućuje pregršt čestitki, a brojni mediji se nalazi ispred njihovog doma u želji da vide kako protiče slavlje u domu Miljkovića, jedan naš portal tamo je zatekao njenog najboljeg prijatelja. On je između ostalog otkrio i detalje iz porođajne sale.

- Prelepo! Luna je dobila ćerku, idemo na slavlje - rekao je Ilija uzbuđeno i istakao da će večeras proslaviti samo u stanu Lune i Marka.

- Trenutno idemo na slavlje u stan, a mislim da večeras neće biti neka specijalna žurka. Sad sam bio sa Anabelom, koja je proslavljala i bilo nam je top. Sad idem kod Marka. Mislim da će večeras biti neka kućna varijanta - rekao je on.

ODLUČILI SE IPAK NA CARSKI REZ! Oglasio se Lunin najbolji prijatelj i otkrio sve o komplikacijama prilikom porođaja: Počelo je prirodnim putem, ali...

Alo

 

Prvo obraćanje Lune Đogani nakon porođaja, emotivne reči uputila suprugu Marku i otkrila kako se oseća posle carkog reza! Više o tome OVDE.

On je takođe prokomentarisao i da se čuo sa Lunom nakon porođaja.

- Jesam, Luna je super. Beba je preslatka, ima 4 kilograma i 100 grama. Beba je buckica i preslatka je. Luna se super oseća. Porodila se carskim rezom. Porođaj je krenuo prirodnim putem, ali mala se okrenula u poslednjem momentu i morali su na carski. Svi smo srećni i sve je super - rekao je Lunin najbolji drug.

MALA MIA JE VEĆ POČELA DA PRIMA POKLONE Ćerka Lune Đogani dobija samo luksuzne stvari, a evo i od koga! Više o tome OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading