Željko Šašić
Dejan Briza/Alo!
Željko Šašić

Dejan Briza

Željko Šašić, Foto: Dejan Briza

Folk pevač Željko Šašić sve manje vremena provodi na estradnoj sceni. Posvetio se privatnom životu, a na snimanja ide samo kad mora. Ekipa Alo! srela ga je na novogodišnjem programu RTS-a, gde je rešio da nam otvori dušu. Prvo je opleo po estradi i kolegama.

PROČITAJTE JOŠ:

- Sa kolegama se retko viđam, jedino kada imamo neka novogodišnja snimanja, pa se onda svi okupimo i družimo. Takva druženja su najbolja, dugo traju, ali se bar svi okupimo, ispričamo, ali tu bude najviše tračarenja. U tome moje koleginice pevačice prednjače, ali bude nam zabavno. Realno, da nema ovakvih druženja, ko zna kada bih video neke kolege. Čujem se sa kolegama nekoliko puta godišnje, ali niko tu nikog ne pita za zdravlje, sve je iz koristi - iskren je pevač, koji nam je potvrdio da nema prijatelja na estradi.

- Sa svima sam u korektnim odnosima, ali, da se ne lažemo, nema tu pravih prijatelja. Kada se vidimo, svi smo super, šalimo se, dobro se provedemo, ali to je sve površno - otkrio je Željko i dodao da je navikao da nastupa za Novu godinu.

Željko Šašić

Milorad Milanković

Željko Šašić, Foto: Milorad Milanković

- Nemam osećaj da je to neki veliki dan, ne radujem mu se više jer mi je prethodnih godina uvek bio radan. Tako je i najbolje, ako ne okite jelku, mogao bih i da zaboravim da je to nastup za doček. Međutim, voleo sam da idem na naše pevačke dočeke Nove godine, ali sam zbog manjka vremena i na njih prestao da idem. To su bile ozbiljne proslave, na kojima se nikada ne gleda na sat, pije ko šta voli, a pošto je zima, umeli smo i po nekoliko dana da ne odemo kući - kroz smeh nam je rekao Šašić.

Prošle godine je bio član žirija Pinkovih zvezda umesto koleginice Zorice Brunclik, a za Alo! je otkrio da li mu je neko od mlađih kolega i koleginica koji su karijere započeli u nekom muzičkom takmičenju zapao za oko.

- Pevači koji izađu iz takmičenja su samo talentovani i nemaju ništa više. Oni su kao mašine, Grand je jedna takva mašinerija i samo štancuje pevače. Po mom mišljenju, odlična pevačica je Nevena Božović i takvih muzičkih kvaliteta nam je potrebno. Stalno joj pričam da treba više da snima i radi. U nju se uzdam, ima fenomenalan glas. Mali Darko Lazić odlično peva, ali, eto, vidite u kojem je pravcu krenuo - rekao je Željko i prokomentarisao i novopečene pevače koji su nastali u rijalitiju.

Željko Šašić

screenshot Youtube

Željko Šašić, Foto: screenshot Youtube

- Rijalitija mašinerija je uzela maha, a rijaliti zvezde su preko noći postale popularne, a to onda ima rok trajanja, to je instant-slava. Vreme će pokazati ako grešim. Čuo sam da je Stojanka Novaković Stoja snimila duet sa rijaliti pobednicom Kijom. Ne znam zašto je to uradila - zapitao se Željko, a onda je izjavio kako bi ipak i sam voleo da sarađuje sa njom.

- Čuo sam da Kristinu Kockar mnogo vole žene i da je veoma poštuju, pa moguće da je Stoja zbog toga napravila duet. Ne znam kako ta mala peva, ali da je i meni ponudila neki duet, prihvatio bih. Radi nekog štosa, kao da vratim karijeru (smeh) - rekao je pevač za Alo!.