Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Turbulentan odnos između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša ponovo je u centru pažnje. Njih dvoje su se suočili, a on joj je u dahu izgovorio najstrašnije uvrede:

- Mrš, bre, lažove, mafijašice, folirantu, kriminalcu. Mrš, kriminalcu najveći, mrš bre. J**eš se sa kriminalcima. Mafijašice! Hvataju te na ogradi, mafijašice. Mrš, tamo! Meni si našla da jedeš mozak, nema više j**anja mozga. Sada rat sa tobom, ološu jedan. Mamu li ti ja j**em, smećarko jedna - vikao je u besu Janjuš.

Kap koja mu je, ovaj put, prelila čašu bile su optužbe o strahu od Anelinog brata i nazivanje cele njene porodice folirantima. 

Janjuš

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

- Pazi da te ne prebije - čikala ga je Aneli, a bivši košarkaš je uzvratio:

- Hoće, hoće. Taj se još nije rodio .

Aneli ga je provocirala i glasno upitala plaši li se njenog bivšeg.

- Sve je on rekao šta je imao. Kao i tvog brata što si rekla da se bojim. Kako da ne, evo tresu mi se gaće. I tebe i svi tvojih, baš sam uplašen od vas foliranata - urlao je Janjuš, pa ređao uvrede:

- Zlo, bre. Mrš, bre! Nemoj da mi se obraćaš nijedne sekunde. Jedne sekunde da mi se obratila nisi. Sada kada izađem, kod čoveka ću da sednem, da vidimo šta je to sve, ja i on da popijemo po jednu. Da mi objasni čovek šta sam ja mogao.
 

 

Aneli jeca nakon Janjuševih reči, drama u rijalitiju
 

Situacija između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić se ne smiruje, a nakon mirnog perioda, ponovo je došlo do koškanja između njih.

Janjušu je postavljeno pitanje da li postoje ikakve šanse da dođe do pomirenja sa njom, a nakon izlaganja bivšeg košarkaša, Aneli je briznula u plač. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Na kraju je završio obećanjem da je više neće štedeti:

- Dosta sam te štedeo. Kao i tvoj suprug što te je tukao. I on te je tukao, pa došao na televiziju da se pojavi jer si pričala istinu, došao pred dva miliona ljudi, a meni prodaješ priču. E, nećeš mi više prodavati, ne više folirantu. Janjuš ništa ne laže, zato ovako se i ponaša - obećao je Janjuš.


BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading