Aneli Ahmić, Janjuš
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Brutalna svađa desila se večeras u Eliti, a glavni akteri su Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić.

Rijaliti učesnici konstantno su u klinču, te jedno drugo okrivljuju za svađe i ko je krivac za iste.

- Jel ja tebi treba da se kunem kako mu nisam videla glavu ili telo, kakva je razlika, kažem ti samo da sam videla na trenutak kad se rukovao u studiju i kad je izlazio - rekla je Aneli.

- Ma nemoj ti si mu čak i ruke prepoznala, ti si jedan patološki lažov. Reci mi lepo šta ćemo sad, šta bi ti volela da se desi? Reci mi šta te muči, mene ti mučiš evo iskreno, ništa me ne muči osim tebe kad je u pitanju naš odnos - pitao je Janjuš.

- Muče me tvoje reakcije i ponašanje prema meni kompletno. Konkretno ono tvoje ponašanje od sinoć dok smo se igrali, ti mene pitaš ko je šta u horoskopu. Ja mislim da ja ljude nisam prva vređala, meni je Kačavenda prva govorila svašta. Ivan mi je govorio da sam narkomanka lečena i alkoholičarka - rekla je Aneli.

- Otkud ja znam bilo šta o horoskopu, meni je moja reakcija normalna, ti ne možeš meni da se smeješ u facu. Ti se svađaš sa svim živim ljudima, mnogo si se uživela u rijaliti - dodao je Janjuš.

- I reci mi kakvi su ti sad planovi, šta ćemo da radimo? -pitao je Janjuš.

- Sad ćemo prvo da legnemo da odmorimo i onda da rešimo naš problem koji nije zdrav. Pozvala sam te da legneš ovde i da izgladimo naš odnos. Onako kako se probudimo tako će da bude - rešila je Aneli.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading