Aneli i Janjuš
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš nedavno su se pomirili, a nesuglasice su krenule nakon što su saznali da je njen bivši partner, Asmin Durdžić bio gost u studiju u Šimanovcima. 

Od tada je krenulo nepoverenje kod Janjuša, gde smatra da Ahmićeva nije završila u glavi sa bivšim. 

Jutros je došlo do neviđene drame između njih dvoje, zbog čega je reagovalo i obezbeđenje. 

Aneli je završila u suzama, psovajući ga dok je on sve vreme besneo i vikao na nju.

Aneli i Janjuš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Mrš smradu jedan i folirantu, sram treba da te bude, kakav si ti ološ, treba porodica sve ovo da me gleda, ti mene da izbacuješ iz paba - rekla je Aneli.

- Klošarko jedna najgore, razvaliću te ovde smećarko jedna, sad ste završili zauvek. Sve je u pravu Asmin sada mi je sve jasno, treba da mi se skloniš sa očiju. Razvaliću vas ovde - rekao je Janjuš.

Aneli i Janjuš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Hoćeš i mog brata da razvališ ološu neviđeni, boli te Asmin i ljubomoran si na njega, ti si bolestan čovek da ovako nasrćeš na mene. Joj šta mi radi čovek ja ću sebe da uništim, pakao mi je čovek napravio. Ja ne mogu ovo sada izdržati - rekla je Aneli.

- Šta je ona kriva meni nije jasno, što radi sve ovo - rekao je Đedović.

Aneli i Janjuš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja ne mogu ovo više izdržati, ovde sam radi svog deteta ali ne mogu više, obrukala sam se za čitav život sa njim, kako ću ići kući ovako - rekla je Aneli.

- Nisi se obrukala, ostala si dostojanstvena, samo se sad smiri, ostaću ja sa tobom večeras, spavaćemo zajedno - posavetovao je Uroš.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading