Tijana Ajfon
Foto: Alo/Foto: Printscreen

Nekadašnja rijaliti učesnica Tijana Maksimović poznatija svima kao Tijana Ajfon  gostovala je u jednoj emisiji gde je kao nikada do sada pričala o detaljima iz svog života u detinjstvu za koje mnogi ne znaju.

Kada je voditelj zamolio da priča o svom detinjstvu, Tijana je otvoreno priznala da je znala da je njen otac Đorđe varao njenu majku Slavicu i to sa koleginicom iz firme.

- Imala sam srećno detinjstva, porodično smo držali prodavnicu sve je bilo dobro. Bili su preko 20 godina u braku da bismo na kraju shvatili da je on nju varao godinama sa jednom ženom koja je bila šef firme. Moj otac je bio prelep čovek, mnoge žene su ga jurile. Imao je tu ženu, nju treba da bude sramota, kad sam bila mala nisam shvatala šta je to sa njima. Majka je sve znala, ali se pravila luda, puštala me da idem sa tom ženom na more. Za mene je bila teta. Baš su dugo bili zajedno uporedo. Nije ona jedina, sa većinom devojaka koje su radile u prodavnici je on bio. Sa njim danas nemam komunikaciju, ali čestitamo praznike i tako, ali to mu nikad neću oprostiti - pričala je Tijana za Hajp, pa priznala da sebe krivi za njihov razvod.

Tijana Ajfon

Foto: Ataimages

 

- Ne može žena u braku da se samo posveti deci, a ne partneru. Trebalo je da bude malo drčnija, ona je vaspitačica, bas je divna i mekana žena. Više je bila roditelj, nego žena. Najveći okidač za sve to je što sam ušla u Parove. On me video jedno veče kako sam igrala na stolu i pozvao je majku i rekao: Istog trenutka da ide po ovu k***etinu, od tada se moja majka nije vraćala u porodični dom, živi kod bake i deke i dan danas. Ja to dugo nisam znala, da je to izgovorio, ali mi više nije ni bitno. Sad da ga zoveš, on bi plakao- bila je iskrena Tijana za Hype. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading