Jovana Tomić
Foto: Printscreen/Printscreen

Ovonedeljni vođa je Lejdi Di, ona je na podeli budžeta imala potrebu da se obrati Jovani Tomić Matoroj, sa kojom je bila u aferi, nakon raskida sa Anitom Stanojlović.

Mnogi takmičari Elite su prognozirali da će Lejdi pasti na Matorin šarm, ali ona ističe da se među njima uvek tinjale samo prijateljske emocije. 

- Od početka mi je prijatelj i ako mnogi su sumnjali u naše prijateljstvo.Pokazao si da si mi veliki prijatelj iako sam ja sumnjala ponekad u naše prijateljsvo. Kao što rekoh od početka si mi veliki prijatelj. Veliki budžet za Slobu Josipović - rekla je Lejdi Di.

- Hvala Lejdi, dokazala si da sam bogat čovek jer te imam kao prijatelja - rekao je Sloba.

- Nemam lepo mišljenje o ovoj osobi, promenljiv je.Prema meni si okej, ne podžavam kad te polivaju i rade neke loše stvari, nisi napadao nikog u poslednjem periodu, tako da prema meni si bio okej - rekla je Lejdi Di

- Ti si komentarisala moje postupke, ali okej - rekao je Uroš.

- Izdvajam te od drugih, iako su neki pokušavali da mi nameste gej aferu, ja sam ostala uz tebe, prema meni si uvek bila okej, gotivim te jako, mnogo si mi draga. Neću da komentarišem ono što ti se desilo. Prema tebi sam uvek bila iskrena, veliki budžet za Matoru - rekla je Lejdi Di.

- Bog nek ti je u pomoći da me trpiš još - rekla je Matora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading