Anđela
Foto: Alo/Printscreen

Starleta i bivša rijaliti učesnica Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica, progovorikla je o estetskim zahvatima koje je radila na sebi, pa otkrila da se zbog određenih gorko kaje.

Kako kaže, shvatila je da se "prepumpala", te ističe da bi svoju glavu najradije bacila u smeće, kao i da je sada snesna da joj većina koreksija koje je radila uopšte nije bila potrebn i da bi najviše volela da može da vrati vreme i ostane prirodna.

Uradila sam kukove, zapravo jedan transfer masti, jer je imam dosta. Htela sam da dobijem taj neki izgled da mi struk izgleda manji, a kukovi veći. Sve to mi se dopada, volim kako je ispalo, ali što se lica tiče, tu je skroz neka druga prića - rekla je Anđela u jednoj emisiji, pa je nastavila:

- Što se lica tiče, mislim da je trebalo mnogo manje intervencija nego što sam danas uradila. Jagodice sam prepumpala, trebalo je da ostanu manje i tu je sad jedan filer koji je trajan, ne može da se skloni tek tako, da se istopi. Nosem sam zadovoljna. Nisam htela da izgleda kao skakaonica, kao što devojke danas traže. Meni je baš lep. Imala sam problem i sa usnom, kada sam nešto prepravljala, pa sam morala posle da popunjavam neravnine.

Inače, Anđela godinama zarađuje deleći objave na sajtu za odrasle, a kako kaže, koliko je novca zaradila, više ni ne broji.

- Uspela sam mnogo da zaradim, čak ni ne brojim više svoj novac. Davno sam počela da radim na tom sajtu, još u vreme kad to u Srbiji nije bilo toliko popularno. Danas to rade devojke mahom, tako da je dobro i poželjno da dobro izgledate, ako hoćete da budete uspešniji - rekla je crnka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading