Anđela
Foto: Alo/Printscreen

Starleta i bivša učesnica rijalitija, Anđela Veštica, veoma je aktivna na društvenim mrežama, kao i na platformama za odrasle. 

Ona je sada javno podelila sa čim se susrela. Naime, ona je raskrinkala bivšeg zadrugara Dina Dizdarevića, koji je pretplatio kako bi gledao njene provokativne fotografije, a onda tražio novac nazad. 

Starleta je odlučila da sve obelodani i spomene ga u svojoj objavi, a onda je on reagovao, tako što ju je blokirao, ali se Anđela tu nije zaustavljala.

Veštica je pokazala brojnim pratiocima čime se Dizdarević služi, pa je upozorila sve koleginice na njega, kako bi imale u vidu, u slučaju da komuniciraju sa Dinom putem društvenih mreža.

- Devojke, pazite se TikTokera u pokušaju, Dina Dizdarevića, koji se pretplaćuje na OnlyFans kanale, plaća kontekt, pa traži novac nazad. Jadniče jadni - napisala je Anđela Veštica, pa dodala:

- Džabe blok, lično ću se potruditi da svi znaju da sve i svašta tražiš na OF, a onda tražiš novac nazad. Devojke, zapamtite dobro ovu njušku - napisala je Veštica na svom Instagram profilu. 

Podsetimo, Anđela je nedavno raskinula veridbu, a samo par dana nakon toga desio se neočekivan preokret, kada je zaboravila na sve to i javno poručila svom vereniku da ga voli. 

Fanovima i pratiocima ovo je i te kako zametalo, te su Anđelu skoro pa "razapeli" u komentarima.

Ona je na sve ove prozivke kratko odgovorila:

- Mi smo vereni već mesec dana, a jeste bila svađa koju smo rešili, i mi imamo problema kao i svaki par.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading