Anita i Matora
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sinoćnu dramu oko ljubavnog trougla čiji su akteri Anita Stanojović, Jovana Tomić Matora i Matea Car pratio je ceo Balkan, a sada se oglasila i četvrta osoba koja je bila umešana u celu priču.

Matea  je sinoć tvrdila da je njenu i Anitinu prepisku u potpunosti ispratila Ana Spasojević, a bivša zadrugarka se sada oglasila, te istakla svoje mišljenje.

- Znala sam za prepiske, ali u prvi mah nisam želela da verujem da je to istina. Mislila sam da je reč o nameštaljki, kako bi se Jovani rasturio brak. Nisam verovala u to, dok se sama ne uverim u pravu istinu. Nisam verovala da Anita toliko zla može da bude, jer sam verovala da je istinski zavolela Jovanu. Uvek sam isticala da bi mi bilo žao ako je to radila to. Bila sam u kontaktu s Mateom, ona mi je pisala, ali ja nisam ni znala da je pripadnica LGBT populacije, nas dve smo se šalile, komunikativna je devojka, lično protiv nje nemam niša, ali je ispala ološ prema Jovani. Uverila sam se u istinitost tih prepiski kad je Matea prolazila kroz Jagodinu sa svojom devojkom, prilikom čega smo sele sve tri, a ona mi je pokazala te prepiske. Matora je bila zaslepljena i odnosom iz prošlosti, a tad sam pokušala da joj otvorim oči, ali je bila zaslepljena odnosom u kom je bila. Znala sam da će mi se izviniti, jer je svesna da prema njoj nikada nisam imala skrivenu, ni podlu nameru. Njoj se sada sve ruši, jer je saznala da joj se žena dopisivala sa drugom osobom na dan njihovog venčanja. Kako da se oseća sad? Razumem je, jer se meni nedavno desila slična situacija, samo nije reč o preljubi, već je osoba kojoj sam verovala promenila svoje ponašanje preko noći. Matora je svesna da je nikada nisam slagala, već sam uvek pokušavala da joj otovorim oči. Meni se sinoć telefon usijao od poruka, jedni su bili svesni da nisam učinila nikakvo zlo, dok su me drugi vređali. Matorina reakcija je bla opravdana, jer nije želela da poveruje da je žena kojoj veruje uradila takvu stvar - rekla je Ana, pa dodala:

- Anita je ozbiljan emotivni manipulator, to je vidno. Maotra je emotivac, ne zna kako ni da reaguje, jer je povređena. Da je napolju, svi bi je saletali, bolje joj je unutra, jer su joj tu prijatelji. Ša i Đedović su njena iskrena podrška i prijatelji. Mislim da neće preći preko svega, jer je svesna koliko se svađala sa porodicom zbog tog odnosa. Nju je sad blam toga što joj se desilo, opravsano je, jer je povrežena, tužna i razočaran. Ima ljude koji je vole, ne treba da širi krug prijatelja, jer će je sad svi voleti, jer joj se ovo desilo. Lejdi Di je pokazala da je iskrena takođe - zaključila je Ana za Pink. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading