Anita, Matora, Matea
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nakon brojnih navoda da se u odnos Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore umešala treća osoba, Matea je stigla u studio u Šimanovcima.

Anitina navodna ljubavnica, Matea iz Karlovaca, trenutno gostuje na Pinku gde iznosi sve detalje iz svog odnosa sa Stanojlovićevom.

- Zvala me je neposredno pre nego je izašla pred oltar u venčanici i ful našminkana. Zvala me je iz malog garderobera, plakala i rekla da ne želi da se uda - rekla je Matea. 

- Razloge toga nisam uspela da saznam jer je ušla u Elitu, ali sada želim da ih čujemo i ja i njena sadašnja žena - rekla je, pa dodala: 

- Cepala je venčanicu jer se tog dana posvađala sa Erminom. To zna samo par ljudi koji su bili na svadbi i ja. Javljala mi se kad god je krenula u Kruševac kod majke. Inače nismo mogle mnogo da se čujemo zbog Matore - rekla je Matea, pa otkrila ko je izneo u javnost njihove prepiske. 

- Mina Vrbaški i Ana Spasojević su bile upućene u naše prepiske i upravo one su iznele te prepiske u javnost. Preptostavljam da je njihov cilj bio da Matoroj otvore oči - rekla je Matea, a ostaje da vidimo šta će se dešavati u toku večeri. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading