Teodora o Nućiju
Foto: Alo/Printscreen

Takmičarka "Elite" Teodora Radoičić danas je otkrila zanimljivu stvar iz svog detinjstva. Naime, kako je ispričala svojim cimerima, ona je išla u osnovnu školu sa popularnim reperom Igorom Panićem Nućijem. Teodora je takmičarima "Elite" ispričala da je Nući bio kao "mrav u ćošku", a potom mu je javno čestitao što je postao zvezda.

- Išli smo zajedno u školu. Rekla sam to i na radiju. Samo je bio drugo odeljenje. U osnovnu. Bio je mrav u ćošku, nebitan, a onda postao zvezda. Svaka čast. Takvi smo mi iz blokova - rekla je Teodora.

Teodora Radojičić

Foto: Ataimages

 

Nedavno se pojavila informacija i da je Teodora pre ulaska u "Elitu" bila u kratkoj šemi sa Zvezdanom Slavnićem.

- Oni se dugo znaju, ali kad je on raskinuo sa Anđelom su započeli kontakt. Sreli su se slučajno u jednom kafiću, sedeli, ćaskali i razmenili brojeve. Čuli su se po ceo dan i odlučili da se vide. Uvek je bilo neke čudne hemije među njima, a sad kad su oboje slobodni ništa ih nije sprečavalo da se upuste u vezu. Oboje su rešili da to ne bude javno zbog pritiska medija - otkrio je za "Star" izvor blizak Teodori i dodao:

- Zvezdan je bio mesec dana kod nje u stanu, stvarno im je bilo lepo, imali su mnogo tema za razgovor, bili su vedri, nisu imali ni najmanju svađu. Ali kad je Teodora rekla njemu da je potpisala ugvoor za rijaliti on je seo sa njom i rekao joj da joj želi sreću, udelio neke savete i saopštio joj da tamo ulazi kao slobodna devojka i da može da budesa kim hoće jer je on osetio šta znači zatvoren prostor i fer je da se rastanu u najboljim odnosima. Ko zna, možda na kraju oni budu zajedno.

@alo_portal Desingerica o narkoticima: “Pre bih bio na kokainu, nego na travi” #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fyp #foryoupage #desingerica ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading