Taki, Brendon, Rodni u studiu
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Dušica Jankovljević u večerašnjoj emisiji "Izbacivanje" u studiju je ugistila Takija Marinkovića, Brendona Radonića i Stefana Radića Rodnija.

- Mnoge loše, izgubio sam roditelja, posle toga sam izgubio bebu... Večeras proslavljam ćerkinu pobedu i ćerka je dobila automobil. To je nagrada za prvo mesto, po meni je to zaslužila - rekao je Taki i Dušici poklonio cveće.

Taki, Brendon, Rodni u studiu

Printscreen

 

Brendone, kako ti deluje "Zadruga" iz persektive nekog iz spoljnog sveta? - upitala je Dušica.

- Po izlasku iz "Zadruge" slušam muziku i okružio sam se prijateljima, vozim bajs. Malo su mi se oni smučili, njihove pojave i teme, ali kontrolišem na Zadruga Official šta se desilo. Obratio sam pažnju na Slađu da vidim šta ona radi. To sa Zolom mi se ne dopada od samog početka, mislim da ona hoće rijaliti kadar, a i on sa njom. To je Slađa, postala mi je prijatelj, pa me to ništa ne remeti - pričao je Brendon.

Taki, Brendon, Rodni u studiu

Printscreen

 

Kako gledaš na drugarstvo Maje i Slađe? - pitala je Dušica.

- To su dve osobe sa kojima sam se dobro provodio na žurkama, bile su mi drugarice i biće posle. Drago mi je da sam se nadisao svežeg vazdha i lepo je videti ekipu iz ugla gledaoca - rekao je Radonić.

Taki, Brendon, Rodni u studiu

Printscreen

 

- Ja Slađu znam još iz privatnog sveta, okej je lik i vidim da je u super odnosu sa Majom. Uvek sam joj slao poklon - dodao je Taki.

- Slađa i Maje su od samog početka zajedno, bio sam sa njima u dobrom odnosu i verujem da će da se druže spolja. Kažu da Maja nema puno prijatelja iz rijalitija, ja verujem u prijateljstva. Ja sam bila u dobrim odnosima sa dosta ljudi i nadam se da sam stekao neka nova poznatva i prijateljstva - govorio je Rodni.

"PLAŠIM SE DA KAŽEM ŠTA JOJ JE SVE RADIO" Bolna ispovest majke Ane Ćurčić o Zvezdanu Slavniću

Komentari (0)

Loading