"UNIŠTILI SU ŽIVOTE I SEBI I DRUGIMA"! Nakon diskvalifikacije Anđele i Zvezdana oglasio se bivši zadrugar i otkrio ono što niko nije znao!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Kao bomba odjeknula je vest da su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani iz Zadruge.

Naime, Veliki šef poslao je pismo i obavestio ostale učesnike da su Zvezdan i Anđela izbačani iz rijalitija, a njih dvoje već nekoliko sati više nisu učesnici istog.

Slavnić i Đuričićeva su se, po svemu sudeći, dobro snašli, a ako uzmemo u obzir činjenicu da su se već smestili u Mokin stan, deluje da su se brzo prilagodili novonastaloj situaciji.

Ova diskvalifikacija glavna je tema u "beloj kući", a tom prilikom za Alo! oglasio se bivši zadrugar, Stefan Radić, koji nam je otkrio detalje odnosa Zvezdana i Anđele, kao i svoje mišljenje o jednom od najintrigantnijih parova svih sezona "Zadruge".

-Žao mi je što su diskvalifikovani, što su otišli i što su psihički bili nestabilni poslednjih par dana. Kada su već uništili i sebi i drugima živote, trebalo je da pokušaju da ostanu do kraja zajedno u rijalitiju i izvuku nešto iz svega toga, a ovako su napravili sebi dodatni životni problem- priča Rodni, i dodaje:

-Koliko sam ispratio situaciju vidim da su napolju zajedno, a nadam se da će kada su već sve to napravili i uradili ostati jedno sa drugim. Ja sam bio dobar i sa Anđelom i sa Zvezdanom, nemam ništa loše za njih da kažem. Neke stvari možda jedno drugom nije trebalo da rade, da se šaltaju po drugim odnosima, ali dobro. Kada je Zvezdan napravio šta je napravio sa Majom možda sam malo posumnjao u njih, ali sam od starta verovao u ljubav koju imaju, i nadam se da će nastaviti svoju priču napolju- bio je iskren Radić.

Podsetimo, Zvezdan i Anđela zadužili su se produkciji 100.000 evra, a na koji način će vratiti dug jer rijalitija više biti neće, ostaje nam da ispratimo.

PREPOLOVILA SE! Bivša "Zvezda Granda" smršala čak 50 kilograma, nekada bucka, a sada je prava bomba! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading