ANA SMISLILA KAKO DA UNIŠTI ZVEZDANA! Alo! otkriva sve detalje paklenog plana Ćurčićeve, evo ko joj je saučesnik
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Da zajednički interes može da spoji čak i neprijatelje, dobro znaju Maja Marinković i Ana Ćurčić, koje su nedavno zakopale ratne sekire i udružile se ne bi li uništile zajedničkog bivšeg partnera Zvezdana Slavnića

Kako Alo! saznaje, Maja i Ana skovale su plan da razdvoje Slavnića i Anđelu, da bi se bivšem dečku osvetile za sve što im je uradio proteklih meseci.

- Odnos Maje i Anđele zavisio je isključivo od Zvezdana Slavnića. Dok je Ćurčićeva bila uverena da njen bivši neće biti s Marinkovićevom, vladala je harmonija među njima dvema, ali to se promenilo čim se Zvezdan uvukao u Majin krevet - kaže na početku razgovora za Alo! naš izvor, i dodaje da je Ana od tog trenutka bes koji je osećala prema Anđeli preusmerila na Maju.

- Njih dve su se čak i žestoko svađale i vređale jedna drugu, tim pre što Ana nije mogla da podnese činjenicu da je Zvezdan zbog Maje ostavio devojku koja je bila uzrok kraha njenog braka. Maju je nazivala devojkom lakog morala, a ni Marinkovićeva njoj nije ostala dužna - rekao je izvor, i dodao da se sve to promenilo otkako je Maja raskinula sa Zvezdanom.

- Sada kada se Slavnić ponovo vratio Anđeli, Ana i Maja su shvatile da su obe izigrane. Međutim, odlučne su u nameri da mu se osvete za to, pa su smislile pakleni plan kojim će razdvojiti Zvezdana i Anđelu. Ideja im je da ga obe provociraju i tako unesu nemir u njegov odnos s Anđelom, a Maja je već počela da sprovodi taj plan. Osim toga, obećale su jedna drugoj da će se do kraja Zadruge držati zajedno i da se ni Maja ni Ana neće miriti sa Zvezdanom - rekao je naš izvor, a Marinkovićeva i Ćurčićeva su već krenule u sprovođenje plana kada je Maja referisala Ani o čemu je pričala sa Zvezdanom.

Došla sam do njega da mu kažem da želim da popričamo, a ona je odmah krenula za nama - započela je ona aludirajući na Anđelu, pa nastavila:

- On se okrenuo ka njoj i rekao joj: „Ne ideš ti nigde, sedi tu.“ Opet ona ide negde, a zapravo ne ide nigde.

- Pošla je negde - nadovezala se Ana, pa potvrdila svoja predviđanja:

- Ja sam rekla čim sam došla ovde da su oni stvoreni jedno za drugo, a to će tek da se pokaže - zaključila je ona, na šta je Marinkovićeva dodala:

- Pričao je za nju da je ku*va, a sad mu leži u krevetu.

Đuričićeva je osetila pritisak suparnica, pa brže-bolje zapretila Slavniću da ne komunicira sa svojim bivšim partnerkama

Anđela: Rodiću Zvekiju tri Srpčeta

Đuričićeva je naizgled uspela da povrati roditeljsku podršku kada je raskrstila sa Slavnićem, a nakon izjave o proširenju porodice, odnos sa roditeljima je ponovo dovela u pitanje.

Naime, nakon tek povraćene romanse sa Zvezdanom, ona je sve šokirala kada je obelodanila svoje želje.

- Rodila bih mu tri Srpčića - izjavila je Anđela, pa ceo region bacila u trans.

Maja prenela herpes Slavniću?

Marinkovićevu odavno bije glas da je prenosilac genitalnog herpesa, a nakon što je time zarazila Bilala Brajlovića i Filipa Cara, na red je stigao i najaktivniji seksualni akter „bele kuće“ Zvezdan Slavnić.

Naime, Zveki se nakon odnosa s Majom našao na stubu srama jer ga je cimer Ivan Dragić potkačio.

- Ne zaboravi da imaš zakazan pregled kod urologa - proučio je Dragić, aludirajući na to da je Maja i Zvezdana zarazila.   

"ODMAH TO URADI" Zvezdan ponovo ponižava Anđelu, naterao je da pred cimerkom učini ovo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading