STIGLO HITNO PISMO U ZADRUGU Njemu neće biti dobro kada čuje ovo, u sve umešana Miljana Kulić!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugari su dobijali pisma od svojih porodica povodom Uskrsa, a Miljani Kulić tom prilikom obratio otac Siniša.

- Miljana, ti znaš da te tata voli, voleću te i kad umrem. Ne radiš kako treba, ovoga puta te puštam da se uveriš kako stvari stoje. Nemoj da dozvoljavaš da te uči materinstvu čovek koji zna da napolju ima samo Beku, a ne dete u rijalitiju - pročitala je Miljana poruku od Siniše.

- Očekivala sam da će je Bebica poslati - rekla je Miljana, te je ugledala poklone od podrške i porodice.

- Nezadovoljna si, ne radiš ni malo na sebi. Kad te tapšu po ramenu, tebi je super. Ti si meni nebitna, kada sam šetao sa Željkom on me je upitao: "Tata, jel su ovi ljudi srećni", ja razmišljam nije bilo nikoga tu, bio sam šokiran, ali on tačno prepoznaje ovo ovde. On sa tobom nije srećan, a ti to tako preskačeš, jer ti je teško da tako nešto izgovoriš. Ti ne radiš ništa na tom planu da središ svoj život. On treba da zna da njegova majka ima jednog momka koga je izabrala, dete to vidi i oseti. Ide tamo gde mu je lepo - pričao je Ivan Miljani.

- Sada me zanima mnogo više to dete, bilo bi mi draže da sutra kada dođe do mene i Jelene, on bude zadovoljan. Zato si ti nezadovoljna jer osećaš sve ovo što sam ti rekao. Najviše bih voleo da si ti u redu, da ne bude da sutra pozovem i javlja mi se Marija - nastavio je Marinković.

Inače, Miljana Kulić pobegla je iz porodične kuće u Nišu u rijaliti. Ona je ispričala kako ju je majka Marija zaključala kako se ne bi vratila u "Zadrugu", ali je iskočila kroz prozor.

POPLAVILA ZADRUGU Ana Ćurčić ne može da dođe sebi, pronašla zagubljenu čestitku i saznala pravu istinu, kupa se u sopstvenim suzama!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading