"NEPODNOŠLJIVO MI JE DA JE GLEDAM I SLUŠAM" Ori se Zadruga od svađe Nece i Peca sa ovim cimerima, pale teške reči!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugari biraju najbezobrazniju osobu u Beloj kući, te je reč dobila Marija Kulić.

-Ubedljivo na prvom mestu po meni, a izgube tu osobu jer se uzvezdila od kako je u ovoj priči, ne poštuje ništa, a to je Anđela Đuričić. Ne mogu da kažem da je bila bezobrazna prema meni, navodim generalno. Koliko god Ana da joj se obrati, ima pravo da joj se obrati, mada sam ja rekla Ani da je izbegava, da ne treba da je vidi. Devojka tako hoda, tako gleda. Toliko je bezobrazna, da je od bezobrazluka poružnila...Valentina ti si vredna, ali si nevaspitana i bezobrazna. Moraš da pođeš od toga koliko puta te voditelji opominju, ti i dalje radiš te stvari - rekla je Marija.Ima ih ovde mnogo, znam i ja da budem jedna od njih, pogotovo prema ljudima koji su bezobrazni prema meni. Prva osoba je Anđela Đuričić, mislim da bez osnova ima drzak i bezobrazan stav. Sanja i ja nikada nismo imali problem, zna nekada da bude dobra, a nekada mnogo bezobrazna. Treća osoba, Filip Car. Zna da vređa ovde žene, da ih omalovažava, da im prevrće krevete - rekla je Maja.

Na prvom mestu biće mi mala Valentina, kako svima tako i prema meni. Došla je na deset dana da spava tamo kod nas, pomislio sam: "Daj Bože da Adam Labunski dođe, da ona ode". Imao sam osećaj da sam na kamati kod nje, ustanem tek i skuvam kafu, ona odmah prebacuje. Stvarno je bezobrazna. Vidim da ona u afektu dođe i kaže svašta - rekao je Mikica.

Ja mogu da budem drčan kada mene neko bezobrazlukom napada, tako da, drčnost i bezobrazluk su dve različite stvari. Za mene godine nemaju opravdanje za bezobrazluk. Prva osoba koju ću navesti je Anđela Đurićić, nepodnošljivo mi je da je više gledam i slušam, ima zlu karakteristiku kada kaže da će neko da živi još deset godina, kada spominje da je neko nasilnik...Nekako mi uz nju ide i Zvezdan Slavnić, koji je prema svima bio bezobrazan. U pojedinim situacijama je pokazao da je sujetan, smatram da je to velika doza beztobrazluka. Nekako su mi oni broj jedan - pričao je Neca, pa je nastavio:

Osoba broj dva jeste Miljana Kulić. Koliko god je opravdavali, ona je emotivno nestabilna po potrebi, ona je bezobrazna prema svojoj majki, da joj govori takve bljuvotine o porodici. Zarad čega?! Kamera?! Kada izađe odavde imaće samo porodicu kojoj će da se vrati, a tu porodicu je zalila kofom go**na...Ona je govorila iz čista mira jako ružne i ogavne stvari. Sve što radite je meni duboko i veliko foliranje (Sanja i Marko). Mislim da Sanji ne odgovara da bude komentator, pa kada ne dobije pitanje, ona ga ispljuje, ogavne stvari, tako da su mi oni isti - rekao je Neca.

Rekao si da Mikica Bojanić ima nešto u kući, to je sve samo nemoć. Ti o bezobrazluku nemaš pravo da pričaš - rekao je Marko.

Ničiju decu ne diram, to ti i tvoja devojka radite - rekao je Neca.

Ti si dirao i ženu i decu Miljana Vračevića - rekao je Lazić.

Ajde veprino jedna, završi izlaganje - rekao je Stefanović i izleteo iz kuće.

TOTALNI KARAMBOL U ZADRUZI Peca nazvao Sanju Grujić ku*vom, Marko se zaleteo na njega, uletelo obezbeđenje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading