Ana i Aleks
Foto: Privatna arhiva/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Naime, Miljan je sinoć otkrio da se čuo sa Jelenom preko društvenih mreža i da su se dotakli porodice Lazić i famoznih 200 evra, a onda ih je sve isprozivao zbog prijateljstva koje je nazvao nerealnim jer je puklo zbog 200evra,

-Jadno i bedno mi je to što Miljan priča! Isto tako, ta Jelena Batos koja je odjednom mnogo dobar prijatelj sa Miljanom, samo zato što me on ne voli. To puno govori o njoj. Mnogo su željni publiciteta preko mene, međutim, od danas ja više ne želim da im dajem na značaju. Van pameti mi je da neko komentariše moj rođendan! Ovako, poslednji put, Jelena Batos nije finansirala moj rođendan, ona je tih 200 evra poklonila da bi se meni kupio poklon i ja sam unutra znao da je taj poklon od nje. Naravno, čim je dobila priliku da me pljuje, to je prvo prigovorila, započeo je Neca i dodao:

-Ja ću večeras u emisiji "Narod pita" pokazati sve snimke na kojima Jelena Batos traži od moje mame da kači klipove protiv Ane Ćurčić. To je glavni razlog moje svađe sa Jelenom i zbog toga se ona okrenula. Umesto da joj je bilo dovoljno moje hvala koje bi svakako dobila, njoj je bilo bitnije da vodi rat, ne bi li bila u žiži javnosti i ne bi li se pisalo o njoj. Bilo joj je više stalo da bude hejter Ane Ćurčić nego moja podrška kada sam bio unutra!

-O Miljanu nemam šta da pričam, čovek koji je kao bajagi religiozan i propagira neke moralne kodekse a zapravo nema ni "M" od moralnih kodeksa! Pokazao je unutra kakav je čovek kada me je gurao na Zvezdana Slavnića, kada je naletao na Pecu i bio agresivan prema ostalim zadrugarima. Oni govore o sebi i svojim lošim postupcima su pokazali kakvi su ljudi!

Na pitanje da li može doći do bilo kakvog pomirenja između njega i Jelene rekao je:

Čim ona iznajmljuje auta od Miljana Vračevića ili nekog njegovog prijatelja, pa se njih dvoje viđaju i pričaju o meni, posle toga je definitivno kraj! Ako je bila moja drugarica nema šta da se viđa sa mojim neprijateljima. Evo i posle svega ću opet da joj se zahvalim na svemu što je uradila, bila mi je draga ali da je dobar prijatelj verovatno ne bi progovorila, napravila dramu i blamirala se za 200 evra!- rekao je on za Pink.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading