Emisija Narod pita
Foto: Printscreen/Instagram

 

Neca se tom prilikom ponovo posvađao sa bivšim zadrugarom, Đoletom.

-Đole Kralj je kraj telefona. Moram da se pohvalim, hot lajn angencija gde radim, pršti lova, ne kao ovi koji nemaju šta da obuku, što nose niskobudžetnu garderobu. Ja ću tebi Neco poslati V.I.P garderobu kako bi mogao da smuvaš Marka, ne znam kako te nije sramota?! Mislim da treba da grokćeš i da čekaš autobus za Smederevo. Za njega bi najbolja marka bila "Svinjuki" - rekao je Đole.

-Od kada traje rat tebe i Nece - rekao je Darko.

-On je počeo da me muva sa gej aplikacije, on je primatio mene, video sam da je klinac, rekoh ne treba mi klinac. Kada sam video koliko ima kilograma, ne bi mi ni stali na jedan krevet - rekao je Đole.

-Da li si ti Necin fan ili je Neca tvoj fan - pitao je Darko.

-Mora da se klistirao, pa sada leti ovde. Neco, hajde još malo sad će ti autobus, pazi da ti ne pobegne - rekao je Đole.

-Otkud tebi to da je Neca pokušao da zadovolji Janjuša u pabu - pitao je Darko.

-Ja to kad sam čuo to od jedne zadrugarke, on je virio kada su se muškarci tuširaju. Rekla mi je zadrugarka koja je bila bliska njemu da ga je gledao i rekao: "Uh, želim ga", ja sam rekao: "Kako ga nije sramota da mi preotme Janjuša?". Krivo mi je bilo jer je gledao Janjušev polni organ...Žana je zvezda Beograda i šire, zna da proceni ko je i šta je Neca, devojka videla da ga zanima pančekara. Evo iskreno, Milica Veselinović mi je prva rekla kada je sedela i videla kako Neca šeta i šali se - rekao je Đole.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading