MARIJA KULIĆ SE NE VRAĆA U BELU KUĆU Miljana u svađi sa Zolom otkrila sta se dešava u Nišu, a za sve je kriv Bebica
Foto: Printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola napravili su noćas karambol, kada su se potukli, a Nišlijka na kraju završila u ledenom jezeru. Pre nego što je krenuo sukob neviđenih razmera, Zola je došao do apartmana kod Miljane kako bi porazgovarali, budući da se ona tokom jučerašnjeg dana vratila u Zadrugu, koju je napustila zbog obaveza napolju.

Tom prilikom, Zola ju je napao da se van kapija rijalitija videla sa Nenadom Macanovićem Bebicom i bila intimna sa njim, a Kulićeva se pravdala kako to nije istina.

- Videla sam se s njim ali nije bilo ništa. U sveću ću da ti se zakunem da nisam bila s njim, evo u ikonu - pričala je Miljana.

- Ne, to mi je bolesno, rekla si mi da ćeš doći danas do 2 sata, a nisi došla - rekao je Zola.

MARIJA KULIĆ SE NE VRAĆA U BELU KUĆU Miljana u svađi sa Zolom otkrila sta se dešava u Nišu, a za sve je kriv Bebica

Blic

 

- Jeste, trebalo je da dođem do tad, ništa nisam završila, ja sam zbog tebe dojurila ovamo taksijem, produkcija mi je platila sad taksi, u dete ti se kunem - nastavljala je Kulićeva da otkriva detalje.

- Lična karta nije bila tu i onda sam otišla po pasoš i kod izvršitelja u Niš što sam morala da potpišem. Evo je sveća, evo je ikona, da ti se zakunem ako sam imala sa Bebicom poljubac ili bilo šta! Moja majka se u rijaliti ne vraća i to je to - rekla je Miljana i tako otkrila da je Marija Kulić zauvek napustila "Zadrugu", ali razlog nije rekla.

OVO JE MUSLIMANSKO IME DEJANA DRAGOJEVIĆA Zbog vere je morao da promeni sve, Vesna Rivas iznela interesantne činjenice

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading