"PLASTIČNA SI I SPOLJA I IZNUTRA" Neca pokušao da spusti Žanu na sve načine, pominjao joj i dete, a ona mu brutalno uzvratila
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sinoć su, u u toku nominacija, Zadrugari birali između Žane Đorđević i Marka Stefanovića. Naredna koja je nominovala je Maja Marinković:

-Ja nisam isto mišljenik ovde sa pojedinicima. Žanu jako gotivim, jedna od najdražih mi je, ona nje pokazala kako neko treba da se ponaša u vezi. osećam frustraciju od pojedinaca, ona je žena, majka, kraljica, i neko ko poštuje svoju porodicu. Ona je pokazala kako se ponaša dama i gospođa, Sa druge strane Marko, on i Sanja imaju iskrene emocije, iako im je odnos toksičan, ali su i pored toga naklonjeni jedno prema drugom. Šaljem Marka - rekla je Maja Marinković.

-Marko i ja smo imali jednu svađu, i svašta smo rekli jedno drugom, on je dobar dečko, javiš se uvek, i to je jako lepo. Ne mešam se u odnos tebe i Sanje, to je do vas, ali malo ste dosadni, ali sredite se da izađete lepo napolje. žana sa druge strane, njen odnos je dosada, ali nije me nikada uvredila. eci peci pec, šaljem Marka - nominovala je Zorica.

-Marko i ja imamo često sukobe mišljenja. Jako je korektan momak, agresivan je ali to ne može da se promeni, ali mora još da sazri. Oni napolju neće imati perspktive, a on je njoj dokazao svoju ljubav. Žana koliko je plastična spolja toliko je i unutra, notorni si lažov, samo skreće pažnju na sebe, a Markovića maltretira. Spletkaroš si, retko si glupa i sve radiš zarad rijaltija. Ona priča kako ne želi da joj dete gleda neke stvari a drpa se sa ovim momkom, ljubi se sa njim. Nema moralnu odgovornost prema ćerki - rekao je Neca.

-Ne pominji mi ćerku - rekala je Žana.

-Ti si pomenula Aleksandrinu majku, plastična si, ti si nesigurna, jer si toliko plastićna, a pored toga pokrivaš se tetovažama. Folirant si i naravno da je šaljem u izolaciju - dodao je Neca.

-Neca mi je jako drag, ali ne mogu da uvažim mišljenje ovog mede dobrice. Ti imaš animozitete jer sam ja bliska sa Markom, a ne tim ljubomoran su jer je moj - odgovorila je Žana.

RAZOTKRIVENA DALILA DRAGOJEVIĆ Javnost u šoku, ne može da veruje, da li je ovo moguće, skandalozno! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading