"HOĆE DA MI UZMU DETE" Miljana Kulić otkrila kroz kakav pakao prolazi, za sve je kriva jedna osoba!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić progovorila je o svom odnosu sa  Zolom, Bebicom i svojom majkom Marijom.

-Danas sam saznala da je Nenad otišao iz Niša i da je promenio broj. Teško mi je palo jer mi je stalo do njega kao čoveka. Sada da mu treba krv, bubreg, dala bi mu, volim ga kao čoveka. Da li ću otići za nekim ko mene voli ili za nekim koga ja volim?! Iako je on izgubio sve emocije prema meni. Odlučila sam da ovog puta ispoštujem sebe, da ne bih žalila ni za čim. Daću sve od sebe ova tri meseca, da bi se naš odnos nastavio napolju. Kad sam bila pored Nenada, imala sam osećaj da me voli. Ona anketa me je mnogo povredila, ako sam ja srećna i ispunio si me srećnom onog dana, što bih ja čestitku okretala ka kamerama. Njega je povredilo što nije izglasan za najvećeg džentlmena, a te nedelje je okačio majicu. Meni je stalo do njegove majke, ja stvarno razmišljam kako joj je - rekla je Miljana na samom početku.

-On je u navođenju za najvećeg moralistu naveo Mariju - rekao je Đedović.

-Da, ja sam mu rekla. Rekao mi je: "Hoćeš da navedem tebe, Anitu i Maju". Ja sam promenila pet onih stvari, a neko je mnogo više, a poistovećuje se sa mnom. Ja sam samu od sebe napravila najveću ku**etinu, kada se iz inata ljubim sa Bilalom - rekla je Miljana.

-Da li ti sukobi proizilaze zbog toga što ti Marija priča - pitao je Đedović.

-Da. Ko ispašta?! Ja. Ja bih pustila svoje dete da samo vidi, da ja ne budem kriva ako se nešto desi. Pogledao, pa pogledao...Da, to se desilo sinoć. Podržala je Lazara, pa je onda sve pitala da li me on voli, išla je na tu vodenicu da me ne voli. Najteže mi pada što moram sa majkom da se svađam i ponižavam. Ajde što se ovako ponižavam, sazreću. Mene duša boli jer sam ja odgovorna što su se oni razboleli. Ja onda razmišljam da im ne krenu metastaze, šta ako su se stvarno razboleli zbog mene?! Na kraju ću se ja razboleti. Možda je njen plan B moja diskvalifikacija - rekla je Miljana.

-Danas viče: "Mama, mama, ovo je zatvor, tu idu lopovi". Dala bih sve od sebe, ne bih mogla da odem negde da živim da dete nema oca, a da nema majčinsku ljubav, jer je on moj. Ja sam ga rodila, mučila sam se za njega i mučiću se. Kako možeš da budeš srećan sa nekim, a znaš da ti je dete negde drugde - dodala je Miljana

-Iz ovog svega mogu da zaključim da tebe i Zolu može da učini nesrećnim jedino Marija - rekao je Đedović.

-Da ili da mi oduzme dete. Ona meni želi najbolje, ali iz prevelike ljubavi prema detetu, uradiš mu ono najgore - rekla je Miljana.

CAR I ZOLA SU NARKOMANI, SVAKI DAN UZIMAJU KOKAIN Isplivale šokantne informacije, Miljana umalo da umre zbog droge!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading