ZAPALILA BI OVU FOTOGRAFIJU  Još jedno šok izdanje Ane Ćurčić bez filera, botoksa i silikonskih usana!
Foto: Alo/Foto: Estock

Ana Ćurčić danas ne izgleda kao pre jedne decenije.

Šokantne fotografije pre estetskih intervencija govore u prilog tome, a ona koju smo pronašli na društvenim mrežama još jednom potvrđuje da je Ana baš preterala.

Crna, duga kosa, naočare za vid i manjak filera u obrazima i bez silikona u usnama, Ana izgleda potpuno neprepoznatljivo. Toliko da je danas ni rođena majka ne bi prepoznala.

ZAPALILA BI OVU FOTOGRAFIJU  Još jedno šok izdanje Ane Ćurčić bez filera, botoksa i silikonskih usana!

Foto: Printscreen/instagram

 

Nakon što je sredila fizički izgled, kako pišu domaći mediji Ana je dala obećanje kumi Mileni Kačavendi da će nakon rijalitija otići na jednu privatnu kliniku, gde će raditi sa psiholozima na rešavanju njenog straha i unutrašnjih bolova, koje je pretrpela kako pre ulaska i suočavanja sa Zvezdanom, tako i pre toga što je zadobila.

Anin bivši partner Aca Bulić gostovao je tokom jučerašnjeg dana u redakciji Alo! gde je otkrio sve o njihovom odnosu.

- Nisam siguran da ću ući u Zadrugu, a o tome ne bih ni govorio dok ne dođe vreme. Pokretač za moj oglašavanje u javosti bio je Anin vapaj za pomoć. Ona u meni vidi zaštitnika, nema toga što ne bih uradio za nju i zato sam bio prvo ime koje je spomenula kada je došlo do najvećeg okršaja. Uvek bih je zaštitio i podržao, ma šta da uradi. Zvezdana je pogodilo kada je me je spomenula jer se u muškom svetu to vodi kao velika uvreda. On treba da me se plaši ukoliko je sve što je ona rekla istina i ukoliko ona ikada više bude ugrožena. - rekao je on za Alo!.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading