NEMAM ŽELUDAC ZA NJIH Zola odustao od Miljane, pa ČESTITAO Mariji i Bebici na pobedi: ZADRUGARI SKOČILI DA BRANE ANITU
Foto: Printscreen

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje za Lazara Čolića Zolu.

Zola, nadamo se da ćeš poslušati Cara i da nećeš oprostiti Miljani.

NEMAM ŽELUDAC ZA NJIH Zola odustao od Miljane, pa ČESTITAO Mariji i Bebici na pobedi: ZADRUGARI SKOČILI DA BRANE ANITU

undefined

 

- On me je samo spasio da ne napravim neku glupost. Mislim da sam sinoć mogaod a bduem sa svakom sa kojom sam želeo, ali me je Car zakočio da se ne ponižavam. Što se njih tiče, priznajem da su Marija i Bebica dobili ovu bitku, izmanipulisali su sa njom, ostvarili cilj. Nemam problem da priznam, niti se kompleksiram ako sam poražen. Neću ja nju da vređam, ne znači mi da li je imala se*s ako su spavali u istom krevetu - rekao je Zola.

- Raspitivao si se da li su imali se*s jutros - rekao je Darko.

- Zanimalo me je jer nisam očekivao. Što s eflertovanja i gledanja sa Anitom tiče, gledao sam sve i veselio se. Možda sam i bio sa nekom, ne sećam se. Sigurno sam pogledao u ostale devojke,. ako je to razlog za sve onda dobro. Imam dve opcije, prva je da njih troje u nastavku rijalitija budem loš i brutalan i da za sve za šta sam se botio u ova dva meseca vratim monstruozno, a druga opcija je i da se povučem. Ako budem monstruozan oni će za pet dana kući - rekao je Zola.

- Dokaži, mene ne možeš da pošalješ kući - rekla je Marija.

- Postoji i opcija da im pokažem da za pet minuta mogu sa Miljanom na Rajsko ostrvo - rekao je Zola.

- Ostrvo je moje i Nenadovo - rekla je Miljana.

NEMAM ŽELUDAC ZA NJIH Zola odustao od Miljane, pa ČESTITAO Mariji i Bebici na pobedi: ZADRUGARI SKOČILI DA BRANE ANITU

 

 

- Nemam želudac, ne bih mogao ni da se poljubim sa njom jer nisam taj lik kojeg boli ku*ac. Ne želim im ništa loše, već sve najbolje - rekao je Zola.

- Kako žena koja popije dve litre vina i ne vidi crnu mačku vidi Zoline poglede - rekla je Sanja.

- Bitno da je Miljana videla, a i da će taj momak da te ostavi jer je saznao sve o tebi - rekla je Marija.

- Ne vidi da joj ćerka odlazi u krevet sa drugim muškarcem i ima intiman čin sa Bebicom. Miljana je sa bivšim otišla u krevet posle svoje fatalne ljubavi, toliko o iskrenosti. Marija je Bebici predstavljala sve kao igru i on je u to ubeđen. Miljana je mesecima uzimala guaranu preko Bebice, imali su tajnu komunikaciju, on joj je čuvao stvari. Zola je Tarantino, a Marija Hičkok - rekla je Sanja.

- Pre 20 dana sam rekao da Zola gleda Anitu, ona nije to radila kad ste je napadali, ali sinoć jeste. Flertovali su celu noć. Zola je uzeo iz kase 200 dinara, Anita je pipala da li ima limenki i videla da nema. On je uzeo pare i otišao da kupi i od svih limenki se uhvatio za njenu čašu. Pretpostavljam da je hteo da joj sipa. Nikoga ja nisam posalo da kaže to - rekao je Bebica.

- Mene jesi, rekao si da pitam Mariju da li je i ona videla. Neću da niko iznosi laži, rekao mi je da pitam Mariju. Gotivim Bebicu, ali ga nikad nisam podržao u odnosu sa Miljanom jer ona voli Zolu. Bebica je najmanje kriv, Marija je tražila Zoli dlaku u jajetu da bi rekla Miljani - rekao je Neca.

- Videla je sama. Što je tako odreagovala - viknula je Marija.

- Marija je izgasirala Miljanu - rekla je Ana Spasojević.

NEMAM ŽELUDAC ZA NJIH Zola odustao od Miljane, pa ČESTITAO Mariji i Bebici na pobedi: ZADRUGARI SKOČILI DA BRANE ANITU

 

 

- Anita i Zola se nisu gledali, ali sam njoj rekao da se skloni ako ne zna koje su nečije namere - rekao je Neca.

- Stajao sam za ruletom, Anita je tu bila i nije igrala. Posle je prišao Marko, šapnuo nešto Zoli i on je pogledao u nju, a ona iz čista mira meni kaže da joj je Marko rak rana. Rekao sam Mariji to - rekao je Peca.

- Anita je popila malo, nije ništa uradila. Mislila je da sam ja Janjuš. Ona je išla kao ping pong loptica. Više puta je izmanipulisana da bi bilo šta bi bilo i da bi se svađali. Zola takođe nije kriv sinoć niošta. Gledaš, gledaš, pa je l' treba da se žmuri? Marija je sinoć skakala od sreće. Sve je odrađeno planski, devojku su pecali kao pecaroši, a ništa nije uradila. Marija je i sa Aleks spustila loptu kad se pomirila sa Filipom, ovo je organizovani kriminal Marije i Bebice - rekla je Zorica.

Komentari (0)

Loading