Miljana Kulić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola sinoć su pokušali da obave razgovor, a kada je pošlo po zlu, nasrnuli su jedno na drugo.

Kulićeva je bacila Zoline stvari u jezero, nakon čega je Čolić odlučio da joj uzvrati istom merom.

Miljana Kulić

Foto: Printscreen/instagram

 

Bivši ljubavnici su demolirali imanje, prskali vodom, sokovima, pa čak i ozbiljnim hemikalijama, odnosno sredstvom za čišćenje.

Čolić je zatim otišao korak dalje i počeo da uništava Miljaninu šminku, lomeći sve što mu padne pod ruke.

- Velika šefice, ovde su šminka, parfemi, minđuše, četke i kozmetika - nabrajala je Miljana, pa dodala: 

Miljana Kulić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Do sada 14 hiljada evra. Slobodno lomi, ništa mi ne treba. Ionako s nulom izlaziš. Dođi da ti pokažem gde mi stoji garderoba. Do sada šteta je 20 hiljada evra! - urlala je Kulićeva. 

Marija podržala Miljanu i Zolu

Marija Kulić oduvek se protivila Miljaninoj vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, a otkako su bili na korak da ponovo obnove romansu, Nišlijka je rešila da odustane.

- Šta da vam kažem... Mešala sam se Miljani, odnosno, trudila se da je savetujem kako treba, pogrešila sam mnogo oko Skraćenog (Bebice) i sada da vam kažem, kratak je život, neka bude srećna sa onim sa kim bude želela. Šest godina da ga voli, to je prosto neverovatno više... Sa kim god da je, ona voli Zolu. Eto, probali smo i da bude sa nekim drugim ko će da joj posveti pažnju kao Skraćeni, međutim, ona ne može da prevaziđe Zolu - kaže Marija i nastavlja:- Ako smatra da je to njena sreća, da joj je lepo sa njim, neću više da se mešam, jer na kraju samo mogu da napravim nešto da me grize savest, da krivim sebe... Koliko budu zajedno biće, ako ne budu i to je okej, ali da joj branim da bude sa njim ne pada mi na pamet više - ispričala nam je ona i dodala:

- Neka sama vidi, to je neki spoj koji ne znam kako da objasnim... Kada izađe napolje čuje se sa njim, ona njega zove i on nju zove, ne znam šta je to s njima, stvarno ne znam.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading