Miljana Kulić
Foto: Printscreen/Instagram

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola sinoć su se žestoko sukobili u rijalitiju.

Bivši ljubavnici su napravili haos na imanju, budući da su jedno drugom pobacali sve stvari u jezero.

Miljana Kulić

Instagram

 

Nakon što je Miljana pobacala njegovu garderobu, Zola joj je polomio sve cipele.

- Ovde su šminka, kreme, parfemi, bacaj slobodno. Četke, kozmetika, samo pazi da me ne povrediš. Do sada si bacio 12.000 evra. Samo mi je bitno da se snima - rekla je Miljana.

Miljana Kulić

Instagram

 

- Sve ću ti uništiti, ti misliš da možeš sa mnom - rekao joj je Zola.

Marija podržala Miljanu i Zolu

Marija Kulić oduvek se protivila Miljaninoj vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, a otkako su bili na korak da ponovo obnove romansu, Nišlijka je rešila da odustane.

- Šta da vam kažem... Mešala sam se Miljani, odnosno, trudila se da je savetujem kako treba, pogrešila sam mnogo oko Skraćenog (Bebice) i sada da vam kažem, kratak je život, neka bude srećna sa onim sa kim bude želela. Šest godina da ga voli, to je prosto neverovatno više... Sa kim god da je, ona voli Zolu. Eto, probali smo i da bude sa nekim drugim ko će da joj posveti pažnju kao Skraćeni, međutim, ona ne može da prevaziđe Zolu - kaže Marija i nastavlja:- Ako smatra da je to njena sreća, da joj je lepo sa njim, neću više da se mešam, jer na kraju samo mogu da napravim nešto da me grize savest, da krivim sebe... Koliko budu zajedno biće, ako ne budu i to je okej, ali da joj branim da bude sa njim ne pada mi na pamet više - ispričala nam je ona i dodala:

- Neka sama vidi, to je neki spoj koji ne znam kako da objasnim... Kada izađe napolje čuje se sa njim, ona njega zove i on nju zove, ne znam šta je to s njima, stvarno ne znam.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading