BIVŠA ZADRUGARKA DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU Automobil se prevrnuo na krov, spominju se i narkotici
Foto: Alo!

Branka Blek Rouz, popularna striptizeta, imala je saobraćajku prilikom povratka iz jedne emisije.

Ona se oglasila za medije i otkrila šta se dogodilo, ističući da nije kriva za nezgodu.

BIVŠA ZADRUGARKA DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU Automobil se prevrnuo na krov, spominju se i narkotici

Printscreen

 

- To se dogodilo na raskrsnici kod ''Ušća'', neka dva mladića su kroz crveno prošla i udarila me nasred raskrsnice, ja sam se isprevrtala kao na filmu, auto se bočno okrenuo i kako sam se prevrtala završila sam skroz u drugoj traci - počinje vidno potresena Branka i dodaje je samo uz Božju pomoć uspela da prođe bez povreda.

- Hvala Bogu nemam povrede, samo u Boga verujem i nemam nikakvu povredu, malo sam samo ugruvana, ali su me snimali i rekli su da imam lakše telesne povrede, ali ništa strašno - ističe ona i dodaje:

Kako je udarac bio jak, automobil je u potpunosti uništen.

- Totalna je šteta, auto nije ni moj, nego od drugara, pozajmila sam od njega jer sam ja moj nedavno prodala, katastrofalno je, ali osiguranje će pokriti štetu - dodaje ona.

BIVŠA ZADRUGARKA DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU Automobil se prevrnuo na krov, spominju se i narkotici

Printscreen

 

Branka otkriva i da je razgovarala sa momcima koji su je udarili, te da je jedan od njih priveden.

- Jedan momak je priveden, nađeni su mu i narkotici u rancu i mislim da je on i vozio, jer oni dugo nisu izašli iz automobila. Taj što je priveden mi je prišao i pričao sa mnom, vratio se do kola, a onda je drugi izašao i rekao mi da je on vozač, što ja ne verujem. Stavio je kačket na glavu, odmah su mi bili sumnjivi, ali će kamere sve utvrditi, ja mislim da su se oni zamenili - istakla je ona.

- Sigurna sam i znam da je mene samo Bog spasio. Meni je ovo treći udes, 2005. godine sam pala sa mosta sa 20 metara visine, a 2001. godine mi je pukao točak i izokretala sam se. Sve je bilo sa prevrtanjem i nije mi bilo ništa, a ja sam stvarno samo rekla: ''Gospode Bože, pomozi mi, spasi me!'' Kako sam to rekla, tako je auto i stao. Od sinoć se molim Bogu, danas sam i do manastira išla, ja sam vernik i tako to doživljavam - rekla je Branka.

TARA KONAČNO POKAZALA NOVOG DEČKA Simova nakon brojnih skandala menja život iz korena, a u jedan detalj svi gledaju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading