NAŠA ČUVENA STRIPTIZETA DONIRALA NOVAC CRKVI! U snu joj se javio svetac i promenio joj život!
Foto: Alo/Printscreen

Naša poznata striptizeta i bivša zadrugarka Branka Blek Rouz, svojevremeno je otkrila da je donirala novac za crkvu u Ovči, kao i da joj se u snu javio svetac koji ju je ponovo okrenuo veri koju je odavno izgubila.

- Striptiz je posao kao gluma, vera nema veze sa tim. Kao mala verovala sam u boga i postila sam, išla sam na pričest. Kasnije u životu kada su mi se desile neke ružne stvari, prestala je i vera u boga. Ja sam tada zaista bila bezgrešna, a imala sam mnogo problema. Pitala sam se zašto onda bog dozvoljava da ja tako bezgrešna ispaštam. Imala sam jedan san 2002. godine, ne bih pričala puno o tome, sanjala sam ga na praznik Drugo obretenje glave Svetog Jovana Krsititelja, pri tom da nisam znala da je to taj praznik, kada sam se probudila to jutro odmah sam mislila da je praznik - rekla je ona i dodala:

NAŠA ČUVENA STRIPTIZETA DONIRALA NOVAC CRKVI! U snu joj se javio svetac i promenio joj život!

Printscreen/Hype

 

- Ja sam sanjala sveca sa rezom na vratu i pričala sam sa njim, odmah sam znala i rekla da bog postoji i odmah sam se ispovedila i od tada redovno postim, sve postove, sredu i petak. Sve mi je krenulo bolje u životu od tada - ispričala je Branka jednom prilikom za medije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading