VELIKA ISPOVEST BRANKE BLEK ROUZ Otkriva kako je počela da se bavo striptizom "BILA SAM DETE ZA PRIMER"
Printscreen

Najpoznatija srpska striptizeta Branka Milijančević, poznatija kao Branka Blek Rouz, otkrila je u svom velikom intervjuu kako je počela da se bavi striptizom.

VELIKA ISPOVEST BRANKE BLEK ROUZ Otkriva kako je počela da se bavo striptizom

Printscreen

 

- Ja sam se razvela pre toga, stigla sam i da se razvedem i da sa drugim nevenčanim suprugom rodim drugog sina. To je bilo iz braka u brak. Za sve je bio šok kako je Branka odjednom počela da se bavi striptizom jer sam ja bila dete za primer, sve se to desilo slučajno. Tada su ljudi imali velike predrasude o striptizu. To je bio šok - priseća se Branka.

Ističe da su tada postojale velike predrasude da je striptiz usko vezan za prostituciju.

- Mislila sam da je to prostitucija, jer su tada postojale samo javne kuće. Naravno da toga ima i u striptizu, ali ja se borim protiv toga ceo život. Jedina sam u ovom poslu koja imam klubove. Sve to po Beogradu drže neki sumnjivi likovi sa sumnjivom prošlošću. Neki vlasnici su bili hapšeni zbog podvođenja devojaka - kaže Branka u emisiji "Premijera - Vikend - Specijal".

Prostitucija je u njenim klubovima strogo zabranjena, te ukoliko Branka uoči da se neka njena radnica time bavi, ona je odmah otpusti.

- Nedavno sam imala radnicu, udata inače, za koju mi je gost rekao da mu je ona obećala da će se videti nkon radnog vremena, ta devojka više ne radi kod mene. To ne dozvoljavam, imam vrlo rigorozna pravila - kaže Branka.

VELIKA ISPOVEST BRANKE BLEK ROUZ Otkriva kako je počela da se bavo striptizom

Printscreen

 

Otkriva i zbog čega je počela da se bavi striptizom.

- Počela sam da se bavim striptizom da bih zaradila novac da obezbedim deci dobar život. To mi je bio motiv, a sada je to postao i porodičan biznis. Moj sin je počeo od šanka, pa je radio i radio da bi došao do toga da postane šef kluba. Ipak sam ja brend i ime. Moja deca rade dva posla - ispričala je Branka Blek Rouz.

OTKRIO SVE O SVOM PRIVOĐENJU Sloba Vasić otvorio dušu i priznao "SVIMA SE TO DESI"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading