Branka Blek Rouz
Foto: Alo/Alo!

Biznismeni su široke ruke, političari sve hoće, ali da ništa ne plate, otkrila nam je najpoznatija srpska striptizeta Branka Milijančević, koju svi znaju kao Branku Blek Rouz.

U našoj emisiji „U ringu“ ispričala je da svi vole striptiz i da često u klubove dolaze sa svojim suprugama, devojkama i sekretaricama.

- Bio je jedan političar iz bivše vlasti, stalno je dolazio. On je bio galantan. Sedi, časti igračice... Ali generalno, političari su stipse. Nema vajde od njih. Neki od njih se pozivaju na funkcije. Često kažu: „Znaš ti ko sam ja?“. Imala sam situaciju da sam jednog izbacila iz lokala. Rekla sam mu „marš napolje!“.

Kada je reč o sportistima, Branka Blek Rouz kaže da oni obično dolaze sa kačketima, da ih je teško prepoznati.

Branka Blek Rouz

Foto: Alo!

 

Na pitanje da li je bilo nepristojnih ponuda, poznata striptizeta je odgovorila:

-  Pa ne da su dolazili, oni i dan-danas dolaze. Ja i sad mogu da postanem milionerka. Da zaradim neku jahtu na Karibima i da ne moram da idem da rentam ove stanove što rentam i da ne moram da dolazim u klub da kontrolišem da li je sve kako treba. Nego, brate, odem na Karibe, pecam ribu, uživam, plovim i tako. Da sam to htela, ja bih odavno to uradila - navela je Branka Blek Rouz.

Dodaje da je svakome ko joj je došao sa takvom ponudom jasno stavila do znanja da neće proći:

- Kažem, vidi kakav si lep i zgodan frajer. Da te svaka devojka, žena poželi. Evo, ja bih s tobom bila džaba, ali moraš da me smuvaš. Osvoji me nekako, zavedi me i eto, tvoja sam.

Branka Blek Rouz

Foto: Alo!

 

Branka Blek Rouz govorila je i o tome kako se može oživeti strast u vezi, a kako treba da izgleda ples kojim ćete zaludeti muškarca možete da pogledate u našoj emisiji „U ringu“ koja se emituje svakog petka.

Prvo skidanje

Govoreći o striptizu, Branka Blek Rouz kaže da je prvi put igrala u bikiniju. Nije joj bilo neprijatno da se skine, ali da je stid osetila kada je prvi put na bini skinula sve sa sebe.

- Strašno sam se stidela kad je trebalo da svučem gornji deo. To mi je bilo strašno. U to vreme nisam imala urađene grudi. Šta da pokažem, posle dojenja dvoje dece... Ali kada se probije led, posle jedva čekaš da se skineš. Posle toga sam postala nudista, oslobodila sam se svih strahova - ispričala je ona „U ringu“.

Zabranjena pričest

Branka Blek Rouz kaže da joj je jedan san promenio život. Ona je 2002. sanjala Jovana Krstitelja i posle toga ništa više nije bilo isto.

- Bila sam razočarana u život, verovala sam u vanzemaljce... Taj san je ostavio baš jak utisak. Još kad sam saznala da njemu osečena glava zbog igračice, a ja igram... Majko mila... I tada samo počela da postim. Imala sam čak i zabranu, nisam smela tri godine da se pričestim. Postila sam sve postove i stalno sam se molila. To je davno bilo, ali ostala sam na tom putu. Hvala Gospodu Bogu što mi je dao šansu, što me je pogledao i što sam imala tu situaciju da se vratim veri - ističe naša sagovornica.

Branka uvek u torbi nosi krst koji je posebno osveštan nad moštima Svetog Vasilija Ostroškog.

-  To je moj mač ognjeni u borbi protiv zla - rekla je ona dok je u emisiji pokazivala krst od kojeg se ne odvaja.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Branka Black Rose: Frajer si, sa tobom bih i za džabe Celu emisiju “U RINGU” sa Brankom Black Rose možete pogledati na našem YouTube kanalu od 20 časova! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #viraltiktok #foryoupage #fyp ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading