TO SU NISKI UDARCI, TO NIJE LJUBAV! Alen Hadrović šokiran Dalilinim i Carevim odnosom!
Printscreen

U novom izdanju emisije Pitam za druga na RED televiziji, domaćini Stefan Milošević Panda i Ana Radulović ugostili su mladi bračni par i bivše zadrugare Maju i Alena Hadrovića.

Alen Hadrović nije štedeo reči nakon što je pušten video klip o svađi Dalile Dragojević i Filipa Cara, gde se žalila da se oseća samo kao 'devojka za se*s', pa je bez zadrške prokomentarisao njihov odnos.

TO SU NISKI UDARCI, TO NIJE LJUBAV! Alen Hadrović šokiran Dalilinim i Carevim odnosom!

Printscreen

 

- Ne znam, ona je svom mužu rekla da je imala dobar se*s, ne znam šta joj to sada smeta. Sama je govorila kako je 'sinoć jahala', ne razumem. Dejan to nije video, pa mu je prepričavala, a sada joj sve smeta. Razumem, dugo je već u vezi sa Carem, to je neki drugi stadijum, ozbiljna veza i ljubav. Drugačiji je sada pritisak na njima... Ona ne poštuje njega, on ne poštuje nju, to ne može da bude ljubav, ne može da opstane. Šta god da se desi, nikada ne treba da se odaju tajne, treba poštovati svog muškarca, jer ovo su zaista niski udarci. Ja Cara gotivim, on je ovako dobar momak, ali njegov odnos prema ženama ne podržavam. Da je najgora, žena ne zaslužuje tako nešto, uostalom ona je njegov izbor - rekao je on.

DALILA JE GLUPA! Marko i Divna DNK komentarišu zadrugare, pa otkrivaju kako sada žive!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading