METAK MI JE PROŠAO KROZ PRAMEN I UBIO KARBONARU Kristijanova najbizarnija priča do sada, umalo mu sasuli projektil u glavu! (VIDEO)
Alo

Golubović je u emisiji "Narod pita", u nameri da dokaže ljudima da ga ne poznaju jer nisu doživeli ono što je on, ispričao kako je nepoznati muškarac ispalio pet metaka u njega tokom njegovog ručka u Milanu dok je jeo Karbonara špagete:

- Koji deo mog života ste vi čuli? I već su lovačke priče. Zna onaj ko je doživeo sa mnom da ja jedem špagete i čovek da uđe i da mi puca sa metar i prekine mi špaget i ovde mi kida parče pramena. Izbija ovakve kocke cigle, a ja stojim i kažem:"Čovek mi ubi karbonaru". I ovaj moj drug kaže:"Brate, živ li si?" Ja kažem:"Kreten me promašio". Puštam viiljušku i ovako gledam, ovde kroz mišku tri metka od magnuma 357. Svih pet je ispalio, jedan u špagete, jedan u kosu i tri pored srca, pored grudnog mišića. Ovako na metar i kaže: "Sad izigravaj Ljubu Zemunca", bam, bam- ispričao je Kristijan u emisiji "Zadruga - Naarod pita" tokom gostovanja sa Kenanom Tahirovićem koji od šoka nije mogao ništa da izusti.

BONUS VIDEO:

TRESEM SE, SPOMINJAO MI JE DECU I SAMO ME JE STO SPASIO OD NJEGA Dušica Jakovljević doživela traumu zbog napada Vuka Moba!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Luka

20.08.2021 15:26

Ahhhhhhhhaaaaa....koja Konjina..🥸🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Miki

20.08.2021 16:19

Ovo je prava lovaĉka.pazi krile metak.

Mile

22.08.2021 17:51

Ma kakvi prosao kroz pramen prosao kroz jedno uvo i izasao na drugo pa ubijo coveka koga vise ovaj covek zanima.

Kom

24.08.2021 14:25

I kada si se probudio šta je dalje bilo?