TRESEM SE, SPOMINJAO MI JE DECU I SAMO ME JE STO SPASIO OD NJEGA Dušica Jakovljević doživela traumu zbog napada Vuka Moba!
Foto: Printscreen/instagram

Dušica je za Alo! otkrila šta se dešavalo tokom reklamnog bloka u studiju televizije Pink, kao i zbog čega je reper Vukadin Gojković, poznat pod nadimkom Vuk Mob i na nju nasrnuo kao pre toga na novinara Marka Đedovića:

TRESEM SE, SPOMINJAO MI JE DECU I SAMO ME JE STO SPASIO OD NJEGA Dušica Jakovljević doživela traumu zbog napada Vuka Moba!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Sinoć sam doživela najveći šok za ove 24 godine koliko radim ovaj posao. Bilo je traumatično, svaka žena bi se odsekla da se neko tako zaleti na nju, pri tom muško. Ja sam zaspala jutros u šest i probudila sam se u 11 časova jer od šoka nisam mogla da spavam- u jednom dahu nam kaže Dušica koja tvrdi da je očekivala makar izvinjenje:

- Da, očekivala sam poruku izvinjenja, ali ništa. Ničim nisam zaslužila onakvo ponašanje, a i da jesam ono ne može da se zasluži. Osuđujem svaku vrstu nasilja, pa čak i da sam ga isprovocirala. Da sve bude gore, ja sam ga dva minua pre toga branila, kada ga je napadala gledateljka za koju je on mislio da je neko drugi i to se može videti u emisiji - šokirana je voditeljka koja otkriva kako je došlo do napada na nju:

TRESEM SE, SPOMINJAO MI JE DECU I SAMO ME JE STO SPASIO OD NJEGA Dušica Jakovljević doživela traumu zbog napada Vuka Moba!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- On je najpre rekao da mora da ide u jedan posle ponoći jer sutra mora rano da ustane, a ja sam mu rekla da bi trebalo da ostane pre svega iz poštovanja prema produkciji "Zadruge". Smatrala sam ga za profesonalca i tako sam se ophodila prema njemu. Tu je prvo bio iznerviran, a onda se osetio ugroženim jer ja nisam prekinula gledateljku koja je govorila na temu njegovog privatnog života. Rekao mi je da ja nisam profesionalac i da je trebalo da je prekinem, a ja njemu da on nema kredibilitet da mi govori da sam ja neprofesionalna- objašnjava Dušica koja otkriva detalje sukoba:

- Čekajte, on je nekoliko puta za vreme emisije ustajao da uzme vodu, da ode do toaleta i ja sam neprofesionalna? A onda je počeo da ređa psovke i da spominje moju decu. Za sve to vreme ja sam samo govorila da ne sme tako da razgovara sa mnom. U jednom trenutku sam stajala ispred Đedovića, a predamnom je bio veliki sto koji se koristi za snimanje u jutanjm programu. On je bio malo dalje od stola kada se zaleteo na mene. Da nije bilo tog stola, Vuk bi mi se uneo u lice. Od straha sam se samo vratila dva koraka unazad i sela na svoje mesto. Tada je obezbeđenje reagovalo i one je izašao iz studija. Bila sam u šoku, tresla sam se, ali ne od straha od njega, nego od šoka. Nekoliko minuta potom sam morala sa osmehom da nastavim emisiju, a i dalje sam se tresla - kazala je Dušica za Alo!

BONUS VIDEO:

VUK MOB NASRNUO NA DUŠICU JAKOVLJEVIĆ Reper tokom reklama skočio na voditeljku, obezbeđenje je spasilo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
ana

20.08.2021 15:39

nije trebala dozvoliti da se prica o njegovom detetu, tema je rijaliti a ne deca, dozvolila je vredjanje, dakle jeste bila neprofesionalna. svako sebe pokazao, i ona i vuk.

ja

20.08.2021 16:11

Tako vam i treba jer ste bezobrazni i izazivate previse .

Катарина

20.08.2021 16:19

И ми смо често, баш често у шоку од тебе Душице! Нема прања давањем изјаве. Не занима ме лик и дело Вука Моба, али ваше понашање синоћ као новинара, било је срамно и безобразно. Иживљаваш се на људима. Учи мало од Иване Шопић и Маце. Милан је такође трачара и оговаруша. А каријера грађена на вођењу Задруге, није за коментар!

Melanija

20.08.2021 17:28

Bio je potpuno u pravu i povodom epizode sa Ša i tirade "Elem" gospođe. A Đedović i ako navodno socijalni radnik nije upoznao gledateljku sa pravima oca po brakorazvodnoj sudskoj presudi. Malo je bilo degutanto napadanje Ša da voli mladu piletinu kada se sama Dušica hvalila da voli i sama "Piletinu"...